Botrányról írnak egy tatabányai kávézónál a Tisza Párt szimpatizánsai miatt, megjött a párt válasza

Botrányról írnak egy tatabányai kávézónál a Tisza Párt szimpatizánsai miatt, megjött a párt válasza

Egy tatabányai kávézó tulajdonosa fakadt ki a közelben nagygyűlést tartó Tisza Párt híveire.

A Tisza Párt szimpatizánsai üvöltöztek, fenyegetőztek, a konyha ajtaján dörömböltek. Egy szakácsot úgy kellett kimenteni, a fiatal pultos lányok sírtak félelmükben – mesélte az üzemeltető a mandiner.hu cikke szerint.

A lap arról ír, hogy szombaton „Magyar Péter hívei gyakorlatilag megtámadtak egy helyi kávézót, miután néhányan vitába keveredtek a vendéglátóhely személyzetével a helyhiány miatt.”

Hírdetés

Miután értesült az esetről, Magyar Péter annyit mondott, hogy sok vendéget hoztunk a kávézónak. Mondjuk a videó alapján ezt ironikusan is érthette.

A politikus hívei ezek után állítólag „gyakorlatilag megszállták a kávézót, többen elkezdték ütlegelni annak egyik üvegét, amely megrepedt”.

A Patrióta riportere, aki beszámolót készített az esetről, még azt is észrevételezte, hogy a kávézó Facebook-oldalát is megszállták, minősíthetetlen jelzőkkel illetve a vendéglátóhelyet, valamint telefonon is fenyegetőztek. De még a Google-on is lepontozták a kávézót. A tulajdonos azon gondolkodik, hogy hírnévrontás miatt feljelentést tesz.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »