Női munkakerülés: partihostessek és instaprostik

Női munkakerülés: partihostessek és instaprostik

A férfiember csak ámul és bámul, hogy szabadjára engedett hipergámia milyen új és újabb női parazitizmus előtt nyitotta meg az utat. Véleményem szerint – hacsak a parazitizmust vesszük alapul és egyéb tényezőket nem vizsgálunk – akkor a következő két dolog viszi a prímet. Azért tárgyalom ezt a két kört, mert eme „foglalkozások” művelői nagyjából lefedik egymást. Akkor kezdjük is megismerésüket!

Partihostess: olyan bérnőstény, aki különböző rendezvényekre kísér el illetve privát vacsorákra. A szex általában nem része a repertoárjuknak, illetve jelezni kell a szervezőnek (madamnak), hogy „extrás” lányt- lányokat kérünk. Ezek az „extrás” lányok egyébként saját zárt Facebook csoportjukon kívül megtalálhatóak nagyrészt a Puncs.hu-n is. De a még nem extrás lányok is Facebook zárt csoportként működnek. A tarifáik általában 20-30 ezer forint/éjszaka között mozognak, ami nagyjából 5 óra „szórakoztatást” jelent. Persze ők is rávehetők a prostitúcióra átlagnál magasabb összeggel/kinézettel. Néha a tarifák felfelé mennek, ha madamoknak sikerül találni valami nagyon balek fehér brigádot, illetve ha az itt élő arab, bibsi vagy kínai áfacsaló „vállalkozók” kifizetik ezt. Ha esetleg élőben szeretnéd őket látni, belvárosi klubok (Yellow, Bob, Romkert, Raqpart) VIP-asztalainál megtekintheted őket.

Hírdetés

Instaprostik: ez a jelenség – mások instapicsaságnak hívják – nem más, mint egy direkt marketing, hogy a nők felvigyék a tarifát előbbi vagy épp sima prostitúciós tevékenységükben (esetleg modellkarrierjükben, amolyan MLM-rendszerszerűen). Erre Zuckerberg már külön fizetős-jelölgető applikációt talált ki nekik, amivel jelölgetni tudnak pasikat (akik hülye módon visszajelölik őket), így akár több tízezer követőre is szert tehetnek. Ezzel a tevékenységükkel gyakorlatilag megtanulják shortolás/longolás módszerét önkéntelenül, csak ők velünk férfiakkal teszik ezt, nem részvényekkel.

És itt most ismét el lehet gondolkodni: valójában ki tárgyiasít kit?


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »