Népdal, szinkronszínész, koncert és bikarodeó a IV. Csilizpatasi Csemadok Fesztiválon

Népdal, szinkronszínész, koncert és bikarodeó a IV. Csilizpatasi Csemadok Fesztiválon

Negyedik alkalommal szerezi meg a csilizpatasi Csemadok hagyományos fesztiválját, melyen most is érdekes programok várják az érdeklődőket.

Csilizapatason a csemadokosok híresek arról, hogy testközelbe hozzák a nem épp szokványos programokat a régióban élők számára. Az október 12-én megrendezésre kerülő IV. Csilizpatasi Csemadok Fesztiválon sem lesz ez másképp.

Első alkalommal kerül sor egy bikarodeó versenyre (elektromos bikával). A versenyen való részvétel díjtalan de regisztrációhoz kötött. Fontos információ, hogy csak 16 éven felüliek és csak saját felelősségre vehetnek részt rajta.

A vállalkozó kedvű fiatalabb gyerekek a verseny után kipróbálhatják a bikát.

Nem hiányozhat a fesztiválról a népdal- és nótaéneklés sem. Mindezek után pedig Magyarország egyik leghíresebb szinkron színésze és a Drága Örökösök c. sorozat sztárja érkezik Lippai László személyében, akivel beszélgetni fognak, majd egy szinkron bemutatóra és egy szinkron versenyre is sor kerül a kicsik számára, akik kipróbálhatják tehetségüket. A résztvevők jutalomban részesülnek! 

Hírdetés

A program része a magyarországi Groovehouse együttes fellépése is. Finom ételekről és italokról Fábrik Károly gondoskodik.

A Fesztivál kapui 14 órakor nyitnak. A belépés díjtalan, a rendezők mindenkit szeretettel várnak!

A rendezvény médiapartnere a Körkép.sk

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »