Lejáratják magukat a femininácik

A Talpramagyar-ügy mellékes haszna: a ballib feministák alaposan lejáratják magukat.

Eddig az volt a liberális törvény: csak be kell mondania a nőnek, hogy áldozat, s ezt kötelező elhinni azonnal, minden más hozzáállás áldozathibáztató fasizmus, s innentől a megvádolt férfi köteles bizonyítani, hogy ártatlan, akár akkor is, ha azóta eltelt 30 év.

Persze marhaság, mindenki tudja, eleve a legtöbb családon belüli erőszak gyerekek ellen zajlik a felmérések szerint, második helyen férfiak ellen, s csak utolsó helyen nők ellen. Az agresszorok pedig a leggyakrabban nők, nem férfiak.

Hírdetés

De marhaság vagy nem, eddig a libbantak ragaszkodtak ehhez. Mára kiderült: mindez csak akkor érvényes, ha a nő liberális, mert ha nem az, akkor nem kell hinni neki.

Szerencsére a libbantak nem látnak messzebb saját orruknál. Szóval köszönet nekik, hogy most még egy érvet adtak az Isztambuli Feminigender Egyezmény ellen.

Én egyébként szintén nem hiszek Varga Judidtnak. Spontán módon, nem ismerve a konkrét esetből semmit. Egyszerűen sokéves tapasztalatom: a válás közelében álló vagy már elvált párok esetében a családon belüli erőszakról szóló utólagos beszámolók kb. 99 %-a kamu. Persze lehet, hogy a Judit esete pont a maradék 1 %, de ha tippelni kellene, én a 99 % mellett maradnék.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »