Megtámadták az éjjeliőrt, zöldséges üzletből raboltak

Megtámadták az éjjeliőrt, zöldséges üzletből raboltak

Megtámadták az éjjeliőrt, zöldséges üzletből raboltak

A budapesti rendőrök egy órán belül elfogták a négyfős társaság három tagját, negyedik társukat pedig délután, zuglói lakásából állították elő.

Hírdetés

Két férfi ment be 2019. október 21-én, kevéssel éjfél előtt egy Budapest XVI. kerületi zöldséges üzletbe, ahol megverték a 72 éves éjjeliőrt és elvették a mobiltelefonját. Az üzletben csak néhány ezer forintot találtak. Közben társaik – egy férfi és egy nő – az üzlet előtt figyeléssel biztosították a bűncselekmény elkövetését. Végül a feltételezett elkövetők 3200 forinttal és a mobiltelefonnal távoztak a helyszínről.

A rendőröket az éjjeliőr értesítette, akik rövid időn belül azonosították és a helyszín közlében elfogták a 19 éves kistarcsai J. Gabriellát, a 26 éves ásotthalmi S. Dánielt és a 37 éves budapesti C. Andrást, majd előállították őket a kerületi rendőrkapitányságra.

A nyomozók még aznap délután zuglói lakásán fogták el a negyedik férfit. A 38 éves L. Lászlót is előállították.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a négy elkövetőt őrizetbe vették és csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tettek a nő és a három férfi letartóztatásának indítványozására.?


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »