JÉT családpolitika

A posztmodern gondolkodók szerint a gyermekek presztízsjavak.
FELSZÁMOLNÁ A FALVAKAT ÉS CSÖKKENTENÉ A NÉPESSÉGET AZ ENERGIAKLUBOS BART ISTVÁN

Gyermekszám És Energia by on Scribd


A média jóvoltából kerületek dilettánsok a Parlamentbe, állítják a reális zöldek.
Az Energia Klub és Illés Zoltán (FIDESZ) Magyarország első számú közellensége.
Az Energia Klub és Illés Zoltán egyaránt a Paksi Atomerőműben megtermelt villanyt gázbázison javasolja megtermelni.
Javaslat megvalósulása esetén az ország gázfogyasztása közel 40 %-al növekedne, az ország gázellátásának a biztonsága csökkenne, a csökkenés további gáztározók építésével lehetne mérsékelni.
Az INDEX portál Magyari Péter tollából adja hírül, hogy évi 24 milliárd forintért van stratégia gáztárolónk.
Az írás szerzőjének teljesen igaza van, hogy a gázárba építve minden fogyasztó fizeti az állam által építtetett stratégiai tároló árát. Sok kicsi sokra megy: a köbméterenkénti 1,87 forint országos szinten évente 24,3 milliárd forintot jelent. A hírnek az adott aktualitást, hogy az Energia Klub pert indított, hogy nyilvánosságra kerüljenek a tároló szerződései. A Mol azonban nem várt a bíróságra, hétfőn kirakta a honlapjára a dokumentumokat.
Ha INDEX portálon csak egyszer is olvashattunk volna arról, hogy az ENERGIA KLUB és Illés Zoltán egyaránt a paksi termelést gázbázison javasolja kiváltani, Magyari Péter tollából megjelent hírnek az ENERGIA KLUBRA nézve más lenne az üzenete, feltehetőleg a VI. kerületi szavazó sem adta volna voksát Illésre április 25-én.
De kire adhatta volna a VI. kerületi szavazó a voksát? 25-én Illésnek vetélytársa LMP jelölt volt csupán. Egyik kutya másik eb!
Valójában asz ENERGIA KLUB és az LMP egy tőről nőtt ki, ők mindnyájan hazánk közellenségei, a Duna kör emlőin felcserepedett társaság.
Hogy a FIDESZ mit kezd Illéssel képviselőként, az ő dolga. Szégyene a hazai politikai elitnek Illés ismételt megjelenése a parlamentben. De még ennél is nagyobb kárt okozott a hazának a média, azzal, hogy az LPM-t „felcsinálva” belökte a Parlamentbe. Ha a média tisztességesen adott volna tájékoztatást az LMP-ről a dilettáns csapat a Kossuth tér közelébe nem kerül.(Zöldike)

Kapcsolódó írások:

Hírdetés

http://realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1556

http://realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1555

http://realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1550


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »