Észrevétel 3

Kossuth Rádió. 2019. március 6.
Műsorvezető mondja a CEU – ról: A német politikus nem veszi észre, hogy a magyar Kormány szerint nem fér bele a hazai jogrendszerbe.
Észrevételem, hogy Soros György már 2005-ben észrevetette, hogy a Soros Egyetem nem fér bele a magyar jogrendszerbe. Lásd alul, Soros György levelét Magyar Bálint miniszternek.

A reális zöldek képviseletében időben felhívtam a figyelmüket az alul elérhető Soros levélre.
A Soros levelet a Palkovics László államtitkár küldte meg a reális zöldeknek, CEU-ról szóló levelének a mellékleteként.
Egy idő után Palkovics László államtitkár párbeszédet kért a CEU ügyében a reális zöldekkel. A párbeszédre sor került, az Államtitkár úr átadta a civil szervezetnek a Kormány 54 oldalas angol nyelvű álláspontját a CEU-ról. Az 54 oldalas összeállítást megküldését felajánlottam Lovász Lászlónak az MTA elnökének. Az MTA elnöke nem tartott igényt az összdeálításra!
Álláspontom szerint, ha a közszolgálati médiaszolgáltató a csatolmánynak hír értéket adott volna , vagy annak a ténynek amelyet a Reális Zöldek Valóság című internetes újságban közzé tételre került, hogy Budapesten az Október 6 utca 7 szám előtti házon tábla hirdeti, hogy itt a CEU-hoz a bejárat, a kapu alatt is van hasonló tábla és a portás fülkén is.
Szerintem a CEU ügyében a német politikus nem “lő mellé”, ha Önök a fentieknek hír értéket adnak, akár a reális zöldek nevének az említése nélkül.
Miközben írom a harmadik észrevételemet műsorvezető mondja: Várjuk észrevételüket….
Hálás lennék, ha megválaszolnák, hogy milyen célból várják a
hallgató észrevételét?
Megtisztelő válaszukat előre is köszönöm.

Hírdetés

Juhos László, reális zöldek elnöke


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »