Begurult Tanasă

Begurult Tanasă

Jobb híján, nem lévén amibe belekössön, Kézdiszentlélek önkormányzatát, illetve annak vezetőjét kezdte ostorozni Dan Tanasă, elfogadhatatlan jelzőket használva. Most azt állítja, hogy a Perkő alatti nagyközség vezetője Wass Albertet és Nagy-Magyarországot népszerűsíti.

Hírdetés

A hivatásos feljelentő ezúttal is egy Facebook-oldalt szemelt ki magának, ami a https://www.facebook.com/kezdiszentlelek címen található. Ezen semmi nem mutatja, hogy a fejlesztés alatt álló, hivatalos sanzieni.ro portál felé mutatna, azzal valamiféle kapcsolatban lenne. Ráadásul, vélhetően webszerkesztési hiba folytán, az említett hivatalos önkormányzati oldalon a közösségi oldalra mutató linkre kattintva Mikóújfalu Facebook-oldala nyílik meg. A kiszemelt Facebook-oldal mögött egy lelkes civil állhat, aki saját tetszése szerint szerkesztgeti azt: a bolygón élő nyolcmilliárd ember közül bárki lehet.

Tanasă cikkében azzal vádolja a község RMDSZ-es polgármesterét, Balogh Tibort, hogy Wass Albert kultuszát promováló oldalt működtetnek, további „bűne”, hogy még a Nagy-Magyarországot éltető bejegyzések és képek tömkelege is fellelhető a Lájk és Megosztás ha Te is szereted Kézdiszentléleket! feliratú fejléccel futó oldalon.

Bartos Lóránt / Székely Hírmondó


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »