Zálogházat raboltak ki a romák Beregszászban és cigi az autó minden zugában: május 4-i hírösszefoglaló

Zálogházat raboltak ki a romák Beregszászban; Cigi az autó minden zugában (Video); Szerencsejáték, luxusautók, gyilkosságok: klán-világ Németországban; Zelenszkij szerint Ukrajna csak megerősíti az Európai Uniót; Ezen a héten az előzési szabályok betartását ellenőrzik Kárpátalján. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. május 4-én.

A napokban furcsa eset történt Beregszászban: a helyi romák kiraboltak egy zálogházat, zsákmányukat pedig a szomszédos zálogházban akarták leadni. A rendőrök gyorsan kézre kerítették a tolvajokat, akik ellen eljárást indítanak. Ezenkívül a tisztviselők arról számoltak be, hogy a városban egyre gyakrabban követnek el bűncselekményeket a romák. 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei egy szerb autót ellenőriztek Ásotthalmon. A magyar sofőr nem jelentettek be vám- és adóköteles árut. A szigorított ellenőrzésen a kocsi szinte minden rekeszéből (sárvédők, lökhárító mögül, gumiszőnyegek alól, csomagtér oldalkárpitja mögül) fekete nejlonba csomagolva mintegy 900 doboz cigarettát találtak.

Hírdetés

Ilyen hatással van az illegális migráció az alvilágra, az európai városok közbiztonságára és mindarra ami a felszín alatt van. Erről lehet többet megtudni a Klánok hatalma címmel megjelent könyvből, amit a Spiegel TV munkatársai több éves nyomozás után adtak ki.

Az Európai Uniónak igazolnia kell, hogy valóban támogatja a továbbra is függetlenségéért küzdő Ukrajna európai integrációs törekvéseit. Ezt Volodimir Zelenszkij, Ukrajna elnöke nyilatkozta Észtország, Lettország, Litvánia és Lengyelország elnökének részvételével folytatott megbeszélés során.

Kárpátalján május 3-8. között a járőrszolgálat munkatársai különös figyelmet fordítanak arra, hogy a sofőrök betartják-e az előzés szabályait. A Kárpátaljai Járőrszolgálat munkatársai  arra kérik a járművezetőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat és legyenek óvatosak az utakon!


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »