Labdarúgó NB I – A hajrában fordított a Kecskemét

A házigazda Kecskemét a hajrában szerzett góllal 2-1-re legyőzte a Zalaegerszeget a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójának vasárnapi játéknapján, így előbbi csapat a hatodik, utóbbi pedig a kilencedik helyen végzett.

3

3. forduló:

Kecskeméti TE-Zalaegerszegi TE FC 2-1 (0-1)
——————————————-
Széktói Stadion, v.: Pintér
   

Hírdetés

gólszerzők: Nikitscher (63.), Pálinkás (88.), illetve Sajbán (22.)
   
sárga lap: Horváth K. (61.), Pálinkás (64.), illetve Szendrei (53.), Evangelu (64.)

    Kecskeméti TE:
    ————–
Kersák – Szűcs, Belényesi, Szabó A. (Lukács, 73.) – Májer (Katona, a szünetben), Nikitscher (Szendrei Á., 87.), Helmich (Zsótér, a szünetben), Banó-Szabó (Vágó, 75.), Zeke – Horváth K., Pálinkás

    Zalaegerszegi TE FC:
    ——————–
Gyurján – Szendrei N., Evangelu, Safronov, Medgyes (Croizet, 39.) – Bedi, Sankovic – Kiss B. (Németh D., 72.), Sajbán (Kovács B., 72.), Mim – Mance (Gruber, 72.)

Lüktető játékot láthatott a közönség, de leszámítva Horváth helyzetét, amikor egy ellenféltől kapott labdát lőtt Gyurjánba, a kapuk sokáig nem forogtak veszélyben. Sajbán remek egyéni megmozdulása után a félidő derekán előnybe kerültek a vendégek, de a játék képe ezután sem változott. Leginkább a ZTE próbálkozott kapura lövéssel, de több gól a szünetig már nem esett.
   
A második félidőre cserékkel frissítette csapatát Szabó István, a Kecskemét vezetőedzője, ezzel a korábbiaknál kezdeményezőbbek lettek a hazaiak, gólszerzési lehetőségekben azonban ez egy ideig továbbra sem nyilvánult meg. A hazai nyomás aztán a játékrész derekára góllá érett, Nikitscher találata a 600. volt az OTP Bank Liga mostani idényében. A hajrában kissé paprikássá vált a hangulat a pályán, mindkét csapat hajtott, hogy megszerezze a győztes találatot. Mindkét oldalon akadtak is lehetőségek, végül a KTE volt az, amely a maga javára fordította a találkozót.
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »