Rájár a rúd a zsidókra

Rájár a rúd a zsidókra

Emlékezetes, zsidó körökön belül óriási felháborodást váltott ki, hogy Novák Előd, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője a Parlamentben tette fel a kérdést, mit kíván tenni a magyar kormány azért, hogy a bodrogkeresztúri magyar emberek biztonságát szavatolja a haszid zsidók zarándoklatától. A válaszból kiderült, semmit.

Azonban több zsidó közéleti személyiség is megszólalt, zsidó portálok (legyen az akár kormányközeli, akár balliberális) írtak felháborodottan és kiáltottak antiszemitizmust, de úgy tűnik, itt az újabb "csapás".

Mint ismert, Magyarországon a közéletben az izraeli-palesztin konfliktust kizárólag zsidó szemüvegen keresztül szabad látni, a "hallgattassák meg a másik fél" elve gyakorlatilag semennyire nem valósul meg. Ezen igyekezett változtatni a Mi Hazánk.

– A palesztin nagykövet, dr. Fadi Elhusseini volt a Mi Hazánk vendége az Országházban, miután a Külügyi Bizottság egyoldalúan csak az izraeli nagykövetet hívta meghallgatásra. A gázai népirtással kapcsolatos török nagykövetségi konferencián is csak a Mi Hazánk képviseltette magát a magyarországi pártok közül, pedig számos arab országgal hazánk külkereskedelmi kapcsolatai miatt is fontos volna a korrekt viszony – fogalmazott Facebook-posztjában Novák Előd.

Hírdetés

Természetesen ez is kiverte a biztosítékot, elsőként a Neokohn írta meg, de biztos vagyok benne, hogy a következő napokban a sor még bővülni fog. Az objektivitásnak még a látszatára sem adtak, "A hazudozó palesztin nagykövettel találkozott a zsidózó Novák Előd", írták.

A cikkben idézőjelben olvasható a gázai népirtás, tehát egyértelmű az üzenet: tagadják, hogy ott az történne.

– A héten az Országgyűlésben zsidózó Novák elmondása szerint Elhusseini beszámolt arról, hogy „2023. október 7. óta közel 35.000 civilt ölt meg az izraeli megszálló hadsereg. Az áldozatok több mint 70%-a gyermek és nő. A sebesültek száma 78.000, a romok alatt rekedt 10.000 fő”. Novák úgy folytatta, hogy „Palesztina nulladik lépésként legalább azt szeretné elérni, hogy a korrekt tájékoztatás jegyében a palesztin fél is mondhassa el a véleményét, és bemutathassa a számadatokat a magyar és a nemzetközi nyilvánosság számára” – olvasható a cikkben.

A Neokohn más adatokra hivatkozva azt állítja, hogy nem halt meg ennyi palesztin. Feltételezve, de nem megengedve, mi van, ha igaz? Mi van, ha nem 35 ezer palesztin halt meg, "csak" mondjuk 30 ezer? Ez volna a döntő? Aligha! Egyrészt az áldozatok száma folyamatosan növekszik, másrészt a népirtás ténye a döntő.

Hűen tükrözi hazánk állapotát, ha mondjuk arra vetemednénk, hogy a zsidóság 20. századi tragédiáját idézőjelbe tegyük, vagy azt mondjuk, az "úgynevezett holokauszt", ne adj’ Isten, belemennénk mi is a számokra, mi volna? Hát, igen, ez ma Magyarországon büntetőjogi kategória. De a palesztin népirtás tényét nyugodtan lehet tagadni.

H.V. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »