Vita

Megnéztem a vitát.

Olyan unalmas volt, hogy két részletben néztem meg.

Ki nyerte meg? Ha a dolgokat úgy nézzük, hogy ki a legprofibb politikus, akkor természetesen Gyurcsányné magasan nyert. Egyszer se zavarodott össze, nem esett ki a szerepéből, mindenre válaszolt, s amikor nem akart rendes választ adni, akkor ügyesen terelt. Igazi európai politikus!

Hírdetés

Tartalmilag persze többnyire hülyeséget beszélt, dehát ez fontos kulcseleme az európiaságnak.

Ki a vesztes? Egyértelműen a kutyapártos. Ennyire rosszul beszélni – hihetetlen, hogy beszélni képtelen embert küldtek vitázni. Mintha saját magamat látnám! Amennyira jól tudok írni, annyira rosszul tudok beszélni, különösen nyilvánosan – szóval teljesen átéreztem a csaj pánikját. Több esetben azt se tudta elmondani, amit egyébként valószínűleg kiválóan tud. Párszor látszott a fején: a legszívesebben elrohanna és hazamenne.

A momentumos Annácska hitelesen adta a hisztérikus robotembert. Majdnem kimondta: „nagyon akarok még képviselő lenni, légyszí szavazzatok ránk!”. Közben gátlástalanul hazudott, valószínűleg még a közeli haverjai se hiszik el, hogy pl. „a Momentum miatt rendült meg Zorbán rendszere”.

A mihazánkosnak könnyű dolga volt. Annyi baromság hangzott el a többi három résztvevőtől, hogy csak kicsit mást kellett mondania. Így kifejezetten moderálta magát Toroczkai. Viszont még nem elég rutinos, nem használt ki minden lehetőséget. Tartalmilag nyilván ő járt legközelebb a normalitáshoz.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »