Sűrű napja volt szerdán a Nagyszombati kerület rendőreinek: Diószegnél, Somorján, Szakolcán és Nagyszombatnál is helyszíneltek

Sűrű napja volt szerdán a Nagyszombati kerület rendőreinek: Diószegnél, Somorján, Szakolcán és Nagyszombatnál is helyszíneltek

Egyetlen nap alatt összesen hat közlekedési balesethez riasztották a nagyszombati kerületi rendőrkapitányság kötelékébe tartozó rendőröket.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, Alistál és Nagymegyer között az I/63-as úton négy autó szaladt egymásba. A baleset érintettjei közül senki sem sérült meg súlyosan.

Somorján is volt dolga a helyi rendőröknek, hiszen a város körforgalmában egy autós nem adott előnyt egy biciklivel közlekedő idősebb asszonynak. A kerékpáros a hírek szerint megsérült, állapotáról nem közöltek bővebb információt. 

Hírdetés

Nagyszombat közelében az R1-es autópályán két baleset is történt. Előbb egy személyautó és egy kamion, majd a kialakuló dugóban két személyautó szaladt egymásba. A rendőrség tájékoztatása szerint az egyik jármű kiégett, egy ember súlyosan megsérült.

Diószeg és Kismácséd között az esti órákban egy kerékpárt toló férfit sodort el egy 24 éves autós, miután nem vette észre, hogy az társával egy biciklihez kötött kordét húz magával. A balesetben egy 33 éves férfi súlyosan megsérült, lábtöréssel szállították kórházba.

Halasd (Rybky) és Rohó (Rohov) között, a Szakolcai járásban egy fiatal, 20 éves lány forgott fel autójával, mert nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett. A balesetet követően könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. 

A Szenicei járásban, Holicson szintén egy körforgalomban történt baleset, egy elektromos bicikli és egy autó között. A kerékpáros könnyebb sérülésekkel úszta meg a balesetet.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »