West End-musicalek sztárja érkezik a Margitszigetre

West End-musicalek sztárja érkezik a Margitszigetre

Számos West End-musical sztárja, az egyik legnevesebb brit zenés színházi előadó Bradley Jaden ad koncertet kedd este a Margitszigeti Színház színpadán.

A musicalkoncertről Bán Teodóra, a Margitszigeti Színház ügyvezető igazgatója az InfoRádióban elmondta: kicsit rendhagyónak tekinthető ez a gála, hiszen a nagy musicaleknél általában kosztümben, sminkben, parókában láthatók a művészek a színpadon egy dramatikus, megrendezett előadásban, de ez most a művész egy olyan koncertkörútja, ahol teljesen elhagyja ezeket a kellékeket, és kiállva a színpad közepére csak az ő egyénisége és az ő kifejezett tehetsége fog megmutatkozni.

Bradley Jaden New York után érkezik vissza Európába és Budapestre, a Margitszigeti Színházba.

Hírdetés

„Természetesen egy élő show-ról beszélünk. Ez egy önálló koncertturnéja, és egyedülálló koncertről is beszélhetünk: ritkán fordul elő, hogy egy szupersztár érkezik, és hogy önállóan felvállal egy ilyen nagy koncertet” – mondta Bán Teodóra.

Népszerű, közismert musicalek dalaira készülhet a közönség. Bradley Jaden tehetségét és sokoldalúságát bizonyítja például, hogy a Nyomorultak valamennyi főszerepét eljátszotta már.

„Érdemes őt élőben is megtekinteni, hiszen bár fiatal művész, de most már több mint tíz éve ő az, aki a West Enden szinte minden musicalt végigénekelt, a Nyomorultakat, a Jekyll és Hyde-ot, Mary Poppinst, az összes nagy musicalt. Ennek köszönhető az, hogy újra és újra főszerepeket énekel” – fogalmazott a Margitszigeti Színház ügyvezető igazgatója.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »