Új információk a felsőszeli autóbalesetről: rivális banda hajszolhatta halálba a fiatal sofőrt

Tragédiával indult az új év. Ahogy arról portálunk korábban beszámolt, január 2-án hétfőn az esti órákban a II/561-es úton Felsőszeli kataszteri területén tragikus kimenetelű baleset történt, melyben egy fiatal férfi életét vesztette. Most újabb, megdöbbentő részletek derültek ki a tragédiáról.

Az Alsószeli és Felsőszeli közötti útszakaszon történt balesetben a fának csapódott autó sofőrje, egy 20 éves fiatalember a helyszínen életét vesztette. Utastársa, egy 26 éves lány az ütközéskor kirepült a járműből, ő könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. Szerkesztőségünk birtokába jutott meg nem erősített információk szerint már otthon lábadozik.

A baleset után néhány nappal napvilágot látott a hír, a fiatal sofőrt tolvajláson kapták, a károsult elől menekülve szenvedhetett balesetet.

Hírdetés

Akkor azt írtuk: Alsószeliből Felsőszeli felé vették az irányt, ahol nekihajtottak egy másik járműnek, majd a galántai úton visszakanyarodhattak Alsószeli felé. Ekkor történhetett a baleset.

Egy szerkesztőségünkbe érkezett olvasói levél szerint azonban nem egy megkárosított tulajdonos üldözte a fiatal férfit, hanem egy rivális banda tagjai, akik nehezményezték, hogy az ő „területükön” portyázik.

A közeli benzinkútnál rá is támadtak a sofőrre és barátnőjére, de akkor még sikerült kereket oldaniuk. Egyszerre három autóval vették üldözőbe őket, ezt követően történt a baleset. 

Úgy tudni, az üldözők videóra vették a fiatalember haláltusáját, majd a hatóságok kiérkezése előtt elhagyták a helyszínt.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »