Tömegbalesetet okozott egy BMW-s, miután szabálytalanul előzött – nyolcan megsérültek

Tömegbalesetet okozott egy BMW-s, miután szabálytalanul előzött – nyolcan megsérültek

Tömegbalesetet okozott egy BMW-s, miután szabálytalanul előzött – nyolcan megsérültek Kulcsár Péter2024. 04. 03., sze – 09:00

Súlyos balesetről számolt be a rendőrség.

Nem szabályszerűen előzött meg egy BMW egy Škodát, amely éppen Kelecsenbordából (Košický Klečenov) tartott Petőszinye (Svinica) irányába az I/19-es állami úton. A manővert követően a két gépkocsi egymásnak ütközött – számolt be közösségi oldalán a rendőrség.

Hírdetés

Ezzel egyidejűleg a BMW sofőrje egy Volkswagennek is nekicsapódott, melynek következtében a járművek az út mellett lévő fák között kötöttek ki.

A Volkswagenben négyen tartózkodtak, közülük hárman hét napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek, egy személy azonban súlyosan megsebesült.

A Škodát vezető sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, felépülése legalább három hónapot fog igénybe venni. A BMW-ben ülő három személy könnyebb sebesülésekkel megúszta a balesetet.

A rendőrök az incidens résztvevőin alkoholszondás tesztet végeztek, ám a készülék egyiküknél sem jelzett. A baleset körülményeit még vizsgálják.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »