Segítséget kérnek a Gyilkos-tó megmentéséhez

Dr. Hantz Péter felhívása a Gyilkos-tó védelme és a tavat érintő visszaélések leleplezése következtében indult per költségeinek fedezésére:

Egy olyan ügyben fordulok Önökhöz segítségért, amely nemcsak természeti értékeink védelmét, hanem egyes székelyföldi és magyarországi politikai vezetők integritását is érinti.

Tavaly egy tényfeltáró cikket írtam a Gyilkos-tó környékének kizsákmányolásáról és pusztításáról. Cikkem miatt – amelyben évi több százezer eurós kárt okozó visszaélések és hűtlen kezelés részleteire mutattam rá – a Gyilkos-tó által generált bevételek jelentős része felett rendelkező Viridis Kft. pert indított ellenem, és kártérítést követel. Mindeközben a tó védelmére, a környék karbantartására évtizedek óta nem jut pénz.

Hírdetés

Prominens személyiségek, köztük egy polgármester (RMDSZ), egy tanácselnök (RMDSZ), valamint Budapest egyik belvárosi kerületének polgármestere (Fidesz) is érintettek lehetnek szeretett tavunkat, a Székelyföld egyik szimbólumát fenyegető érdekcsoportok ügyeiben. Mi több, környezetvédelmi vezetők félrevezetésére tett próbálkozásokra is fény derült.

Ezek a személyiségek és politikai szervezeteik, amelyeknek közösségünk érdekeit kellene védeniük, kétes elemeket támogatnak. Nem engedhetjük meg, hogy mindez aláássa környezetünk jövőjét. Arra kérem Önöket, hogy támogassák ügyünket, nemcsak természeti kincseink védelmében, hanem azért is, hogy fényt derítsünk a helyi önkormányzatokba beszivárgott esetleges korrupcióra.

A perköltségek eddig 1200 eurót, a járulékos költségek ugyanekkora összeget emésztettek föl. Adományaikat a RO63OTPV200000131883RO02 (OTP Bank Romania, OTPVROBU, Hantz Péter) bankszámlára várjuk, melyet a szükséges összeg összegyűjtése után lezárunk. Kérjük, segítsék a per megnyerését. A kártérítést tavaink és folyóink kutatására, elsősorban analitikai és szekvenálási, valamint expedíciós költségekre fogom fordítani.

Az Ön hozzájárulása, függetlenül annak nagyságától, egy határozott üzenetet küld, hogy nem tűrjük természeti értékeink pusztítását, a korrupciót és a szólásszabadság eltiprását. A támogatóknak nyilvánosan köszönetet mondanánk. Kérésére nevét titokban fogjuk tartani, kérem ezt az utalást kísérő szövegben jelezze.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »