Hihetetlen! 10 hónapos kisfiú zuhant ki az ötödik emeletről… Túlélte!

Hihetetlen! 10 hónapos kisfiú zuhant ki az ötödik emeletről… Túlélte!

A mindössze 10 hónapos Miško egy varannói (Vranov nad Topľou) lakóház ötödik emeletről zuhant ki, a hatalmas esést pedig súlyos sérülések nélkül élte túl. De hogy eshetett ki az ablakon?

A baleset múlt hét csütörökön történt a város Okulka nevű lakótelepén. A helyi kórház szóvivője elmondta, hogy a kisfiút stabil állapotban vitték be, és a teljes vizsgálat során sem állapítottak meg súlyos sérüléseket.

A Plus Jeden Deň napilap szerint az ügyben a szomszédok is megszólaltak. „Egy asztal volt az ablakuknál. A kisfiú felállt rá, a nyitott ablakon pedig meglökte a hálót, és kiesett” – mondta egyikük.

Hírdetés

Ez időben a kisfiúval és három évvel idősebb bátyjával az édesanyjuk, Jana tartózkodott otthon, aki épp szülési szabadságát töltötte. „Janka egy nagyon kedves, jó és ügyes nő” – közölte a lappal egy másik szomszéd.

A rendőrség az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés bűncselekményével indított eljárást. Jana Ligdayová rendőrségi szóvivő azonban nem szolgálhatott további információkkal tekintettel az eset érzékenységére.

(br, pluska)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »