Egy nap alatt két halálos baleset történt Kárpátalján

Egy nap alatt két halálos baleset történt Kárpátalján

Kárpátalján az Ökörmezői és a Técsői Kerületi Rendőrségek munkatársai büntetőeljárást indítottak két közlekedési baleset ügyében, melyek következtében két ember meghalt, négyen pedig megsérültek.

Július 7-én kijevi idő szerint körülbelül 16:30 perckor a rendőrséghez bejelentés érkezett arról,

hogy az ökörmezői járási Cserjés (Лозянський) közelében baleset történt.

A helyszínre kiérkezett nyomozók megállapították, hogy a 40 éves helyi lakos a ZAZ márkájú teherautót vezetve szakadékba zuhant.

A baleset következtében a mentőkocsiban meghalt a teherautó 61 éves női utasa. Ezenkívül a 33, 35 és 58 éves női utasok, illetve a sofőr testi sérüléseket szenvedtek.

Hírdetés

A másik halálos kimenetelű közlekedési baleset a Técsői járásban, Nyéresháza (Нересниця) településen történt. A rendőrökhöz július 8-án kijevi idő szerint hajnali 3:20 perckor érkezett bejelentés. 

A helyszínelő rendőrök megállapították, hogy a Skoda Octavia típusú gépkocsi 19 éves tiszalói (Тисалово) illetőségű sofőrje egy azonos márkájú gépkocsit előzve elvesztette uralmát járműve fölött

és egy beton oszlopnak csapódott, majd az előzött autónak is neki ütközött.

Az utóbbi gépkocsiban egy 16 éves kökényesi (Терново, Técsői járás) lakos ült. 

A baleset következtében meghalt a 19 éves sofőr. 

A rendőrök mindkét esetben büntetőeljárást indítottak. Az illetékes hatóságok vizsgálják a balesetek pontos okait és körülményeit – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »