TAROM-botrány: Mezei szerint Cuc átlépett egy határt, amikor úgy gondolta, csúfot ûzhet egy ember karrierébõl

TAROM-botrány: Mezei szerint Cuc átlépett egy határt, amikor úgy gondolta, csúfot ûzhet egy ember karrierébõl

Răzvan Cuc tĂĄvozĂł szĂĄllĂ­tĂĄsĂźgyi miniszter „ĂĄtlĂŠpett egy hatĂĄrt”, amikor Ăşgy gondolta, hogy “csĂşfot Ĺązhet egy ember karrierĂŠből” – nyilatkozta a TAROM lĂŠgitĂĄrsasĂĄg volt vezĂŠrigazgatĂłja, Mădălina Mezei, akit tanĂşkĂŠnt hallgatott ki hĂŠtfőn szĂŠkhelyĂŠn a korrupciĂłellenes ĂźgyĂŠszsĂŠg (DNA).

Mădălina Mezeit azt követően idézték be kihallgatásra, hogy egy nyilatkozatában azt állította, Răzvan Cuc távozó szállításügyi miniszter megpróbálta a földön tartani a légitársaság gépeit a kormány ellen benyújtott bizalmatlansági indítvány vitájának napján.

Hírdetés

A korrupciĂłellenes ĂźgyĂŠszsĂŠg szĂŠkhelyĂŠről valĂł tĂĄvozĂĄsakor a volt TAROM-igazgatĂł azt mondta, ő hisz a csalĂĄdban, a karrierben ĂŠs a TAROM-ban, amely szĂĄmĂĄra „egy mĂĄsodik csalĂĄd volt”.

„Răzvan Cuc ĂĄtlĂŠpett egy hatĂĄrt, amikor Ăşgy gondolta, hogy csĂşfot Ĺązhet egy ember karrierĂŠből ĂŠs szakmĂĄjĂĄbĂłl. Az ĂŠn szakmai tervem hosszĂş tĂĄvĂş stratĂŠgiĂĄt kialakĂ­tani a TAROM-nak, ĂŠs ĂŠn hittem Cucnak, azt gondoltam, kĂśzĂśsen lĂŠtrehozhatjuk ezt” – fogalmazott Mezei. (agerpres)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »