Otthonában rabolták ki az idős asszonyt

Otthonában rabolták ki az idős asszonyt

Otthonában rabolták ki az idős asszonyt

Az Egri Rendőrkapitányság rablás és személyi szabadság megsértése bűntett gyanúja miatt folytat eljárást két hevesaranyosi lakossal szemben, akiket őrizetbe vettek, továbbá előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Hírdetés

A gyanú szerint a 24 éves férfiak 2019. december 16-án, 23 óra 30 perc körül, egy bátori ház ablakán bejutottak az ingatlanba, miután a rajta lévő szúnyoghálót és rácsot leszerelték, majd az ott lakót a pénze átadására szólították fel.

Az idős sértett ennek eleget tett, megmondta hol találják a félretett összeget, így a támadók – két doboz cigarettával együtt – elvitték azt. Távozásuk előtt az egyik helyiségbe vezették a nőt, akit megfenyegettek, hogy onnan nem jöhet ki, valamint az esetről nem tehet bejelentést. A bűncselekmény következtében az asszony könnyű sérülést szenvedett.

A nyomozás során a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket 2020. február 11-én elfogtak, őrizetbe vettek, továbbá előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »