Mesélt a részletekről a megtámadott futónő: azt hitte, péppé verik a fejét

Mesélt a részletekről a megtámadott futónő: azt hitte, péppé verik a fejét

Makai Viktória a Borsnak és Rádió1-nek mesélt arról a borzalmas estéről annak érdekében, hogy felhívja a hölgyek figyelmét a veszélyre.

“Az esti órákban, a lakóhelyünk közelében egy kivilágított helyen futottam. Egyik oldalon autóút, a másikon lakott terület. Nem voltak már járókelők, ez amúgy sem egy forgalmas rész. Egyszer csak azt hallottam, hogy valaki fut mögöttem. Hátranéztem, és körülbelül száz méterre jött egy férfi. Kicsit lendületesebb iramra kapcsoltam, de pár pillanat múlva, amikor hátranéztem, már nagyon közel volt, konkrétan rohant utánam”

– fogalmazott.

A férfi végül utolérte, leteperte, és ütni kezdte a nő a fejét.

„Ösztönösen elkezdtem ordítani, segítséget kérni, de senki nem hallotta. Erre ököllel elkezdte ütni az arcomat. Úgy leszorított, hogy nem kaptam levegőt. Mondtam neki, nagyon fáj, és megkérdeztem, mit akar tőlem. Azt válaszolta: ‘Szexet akarok, úgyhogy kussolj, és ne nézz rám!’”

– folytatta.

Hírdetés

Ezután berángatta a nőt egy bokrosabb területre.

“Ordítani nem mertem, attól féltem, agyonver (…). Amikor odaértünk az erdős rész szélére, egy áruház oldalánál nekem esett. Nem szeretnék részletekbe belemenni, de a szexuális erőszak csak azért nem tudott megvalósulni, mert nem volt optimális erekciója a támadónak. Voltak viszont egyéb szexuális kényszerítő eszközei, ezzel tudtam húzni az időt, és csak abban bíztam, valaki a segítségemre siet”

– idézte fel a magyar bajnok futónő, akit alul szintén lemeztelenített a támadója.

Végül Makai Viktória férje megjelent a helyszínen, elzavarta az elkövetőt, megmentve ezzel a feleségét.

A támadót a saját otthonában tartoztatták le a rendőrök, hátrahagyta menekülés közben a táskáját és nadrágját is. Az ultramaratonista nőt pedig még bent tartják a kórházban, a szeme sérült meg, de a körülményekhez képest jól van.

“Bent tartanak még pár napig, aminek örülök, mert nem szeretném, hogy a négy- és hétéves gyerekem így lásson”

– fogalmazott.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »