Megsérült az amerikai foci tavalyi MVP-je

Megsérült az amerikai foci tavalyi MVP-je

Egy úgynevezett QB snake során kiugrott a térdkalácsa Patrick Mahomesnak, a Kansas City Chiefs irányítójának a Denver Broncos elleni mérkőzésen. A második negyed közepén csapatának a tojáslabdával mindössze egy yardot kellett megtenni, ilyenkor a teljes támadófal előre dől, hogy az irányító elérhesse ezt nem túl nagy távot. Mahomes maga is ráesett csapattársára, ő is a kupacban volt, így történt az eset.

A csapatorvos még helyben visszaugrasztotta a sérült testrészt, a sztár, aki tavaly, első teljes idényében az NFL alapszakasz legértékesebb játékosa (MVP) lett, saját lábán hagyta el a játékteret.

Hírdetés

Egyelőre nincs hír arról, Mahomes sérülése mennyire komoly, kell-e, ha igen akkor mennyit kell kihagynia. Az NFL idei szezonját egyébként az irányítók sérüléshulláma jellemzi

A Kansasre rájár a rúd, sztárelkapójuk, Tyreek Hill még az első meccs elején sérült meg, öthetes kihagyás után a múlt héten két touchdownnal tért vissza, és a magyar idő szerint éjjel lejátszott mérkőzésen is egy hosszú passzt elkapva ért el touchdownt. A mérkőzést 30-6 arányban a Kansas City Chiefs nyerte.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »