Meghosszabbították Peti András reptérigazgatói mandátumát

Meghosszabbították Peti András reptérigazgatói mandátumát

Négy évvel meghosszabbította a mai ülésén Maros Megye Tanácsa a marosvásárhelyi repülőtér vezetőségének mandátumát. E szerint a reptér igazgatója Peti András marad.

Mai ülésén a Maros megyei önkormányzat négy határozatot fogadott el a marosvásárhelyi repülőtér tevékenységéhez kapcsolódóan – számolt be a testület sajtóirodája. Többek között arról döntöttek, hogy 200.000 lejjel kiegészítik a repülőtér költségvetését, hogy fedezni tudja koronavírus-járvány megelőzést célzó biztonsági intézkedések költségeit. Így 150.000 lejt különítettek el védőfelszerelés biztosítására a személyzet számára, valamint fertőtlenítőszerek vásárlására. Emellett további 50.000 lejt kapott a repülőtér egy 300 négyzetméteres sátor bérlésére, amelyet az utas terminál bejáratánál állították fel.

Hírdetés

A repülőtérhez kapcsolódó többi határozat két ügyvezető igazgató mandátumának a megújítására, valamint egy ideiglenes ügyintéző kinevezésére vonatkozik. A megyei tanácsosok döntése alapján újabb négy éves mandátumot kapott a repülőtér vezetőtanácsában Peti András, az igazgatótanács elnöke, és Popa Daniel Marius, az igazgatótanács alelnöke. Megbízatásukat 2024.05.31-ig hosszabbították meg.

A mai, marosvásárhelyi tanácsülésen döntés született továbbá a kerelőszentpáli hulladéklerakóhoz vezető bekötőút szélesítéséről is. A munkálatok értéke megközelítőleg 356 000 lej. (Marosvásárhelyi Rádió)


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »