Kocsis Máté: a HírTV a nemzeti jobboldalé volt, de a gazember Simicskáék ellopták tőlük

"Beszélt már vele? Találkozott SImicskával?" – személyeskedett a riporterrel, majd a Hír TV kamerája előtt üzente Kocsis Máté Simicska Lajosnak: szégyellje magát.

Az egész azzal indult, hogy a tévé riportere meg akarta szólaltatni Kocsist egy lakossági fórum előtt, mire jött a simicskázás, aztán belelendült. "Aki ilyen gyalázatos módon elárul egy nemzeti ügyet, csak gazdasági érdekekből, az szégyellje magát".

A józsefvárosi polgármester szerint Simicska az Orbánnal való összeveszésen egy tévét, egy rádiót meg egy újságot nyert, ami korábban nem az övé volt. A riporter még próbálkozott, hogy ezek korábban is Simicskáé voltak, de Kocsis nyomta tovább, hogy az a jobboldalé volt, és Simicska ellopta tőlük.

Kocsis aztán fórumon is kitért még a történtekre, ahogy az látható a videón, kitérve arra, hogy régebben két-három lapszámot is megvettek a jobboldali újságokból, hogy támogassák a jobboldali médiát.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhirtv%2Fvideos%2F1843870885631466%2F&width=480&show_text=false&height=269&appId

(HírTV – Index nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »