Kiestek a BL-selejtező első körében, menesztette vezetőedzőjét a Slovan Bratislava

Kiestek a BL-selejtező első körében, menesztette vezetőedzőjét a Slovan Bratislava

Martin Ševela már nem a Slovan vezetőedzője. A klub vezetése azután döntött a csapatot a bajnoki címig vezető edző menesztéséről, hogy az égszínkékek rögtön a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében kiestek.

Ševelával együtt távozik asszisztense, Ivan Vrabec is, a további változtatásokról az új vezetőedző dönthet majd.

“Először is szeretnénk bocsánatot kérni minden szurkolónktól ezért a nagy kudarcért. Tudjuk, hogy szavakkal nem lehet kijavítani azt, ami tegnap történt. Az ellenfél iránti mindennemű tisztelettel együtt, ilyen módon kiesni az első fordulóban egyszerűen elfogadhatatlan.”

nyilatkozta az üggyel kapcsolatban ifj. Ivan Kmotrík.

Hírdetés

Kmotrík az edző rossz taktikaválasztásával magyarázza a Slovan kiesését, ahogy nem volt elégedett a csapat felkészültségével sem. Ugyanakkor elismerte, hogy nem csak az edző hibáztatható a végeredményért

“A következményeket a játékosok is megérzik majd”

Kmotrík visszaemlékezett arra, hogy tavaly, a Rapid Wien elleni kiesés után megtartotta Ševelát a közvélemény nyomása ellenére is, azonban úgy látja, hogy egy év után sem lépett előre a csapat taktikailag, ami viszont épp az edző felelőssége.

A klub hamarosan új vezetőedzőt mutat majd be. A pozsonyi klubot szorítja az idő, hisze szombaton elrajtol a Fortuna Liga is, szerdán pedig az Európa-liga második selejtezőkörében a koszovói KF Feronikeli ellen kell pályára lépniük.

sport.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »