Kiderült, melyik televízió adja a Fradi Európa-liga-meccseit

Kiderült, melyik televízió adja a Fradi Európa-liga-meccseit

A Ferencváros szeptember 19-én este 15 év után visszatér az európai kupák főtáblájára. Az Európa-liga-mérkőzéseit – akárcsak egy éve a Vidiét – a Sport1 közvetíti.

A tizenöt éve az UEFA-kupában az utolsó, Hearts elleni mérkőzésen pályára lépő 14 játékosból csak a 37 éves Leandro játszik jelenleg is a Ferencvárosban, és rajta kívül már csak ketten profik: a 36 éves Huszti Szabolcs a Fehérvár, a 34 éves Tőzsér Dániel pedig a Debrecen játékosa. Akkor még a Puskás Ferenc Stadionban volt kénytelen megrendezni a hazai meccseit a Fradi, idén viszont már saját otthona, a Groupama Aréna lesz a helyszín.

Az UEFA-kupa 2004-05-ös kiírásában a zöld-fehérek a Feyenoord, a Schalke és a Basel mögött, de a Hearts előtt a negyedik helyen végeztek a csoportjukban. A kupát végül a CSZKA Moszkva nyerte meg. A 2019-20-as Európa-liga csoportkörében a magyar bajnok egy csoportba került a 2005-ös győztessel, továbbá azzal a Ludogorec Razgraddal, amelyet két meccsen is le tudott győzni BL-selejtezőn, illetve a spanyol Espanyollal.

A nagy európai visszatérés szeptember 19-én este Barcelonában lesz. Az Espanyol elleni találkozót – akárcsak az Európa-liga további mérkőzéseit – a Sport1 közvetíti. A mérkőzés kommentátora Méhes Gábor lesz, és vele együtt a riporter Takács Rita is elkíséri a Ferencvárost Spanyolországba – közölte a sportcsatorna.

A Ferencváros menetrendje az Európa-ligában és a tévében

  • Espanyol–Ferencváros: szeptember 19., csütörtök, 20.00; Sport1 (kommentátor: Méhes Gábor)
  • Hírdetés

  • Ferencváros–Ludogorec Razgrad: október 3., csütörtök, 18.00; Sport1
  • CSZKA Moszkva–Ferencváros: október 24., csütörtök, 18.00 óra; Sport1
  • Ferencváros–CSZKA Moszkva: november 7., csütörtök, 20.00 óra; Sport1
  • Ferencváros–Espanyol: november 28., csütörtök, 18.00 óra; Sport1
  • Ludogorec Razgrad–Ferencváros: december 12., csütörtök, 20.00 óra; Sport1

  • Forrás:infostart.hu
    Tovább a cikkre »