Ízisz áldása

Ízisz áldása

Ez a szertartás Ízisz vagy óegyiptomi szóhasználattal élve Iszet erőit közvetíti egy spirituális kapun, az Élet Virága szimbólumán keresztül. Iszet erői közvetlenül az isteni alkotórészünket, a lelkünket szólítja meg, amely a Teremtőből származó örök részünk, s amelynek köszönhetően leszülettünk a Földre.

 

A szertartás során Ízisz erői és szavai emlékeztetik a lelket a valódi természetére, amely örök, halhatatlan és szabad. A lélek folyamatosan az isteni tudás birtokában  van és hatalmas teremtőerővel bír, amit az ember a beavatásai által vehet birtokba.

 

Ízisz istennő csaknem valamennyi ősi magaskultúrában képviseltette magát: az ősi Egyiptomban Iszetnek vagy Aszetnek nevezték, Babilonban Istárnak, Sumerban Inannának, Hellászban Afroditének, Rómában Vénusznak, a görög-római misztériumvallásokban pedig Ízisznek hívták. Kultusza mindenhol és minden korban elterjedt, mert ő volt a „Nagy Anya” archetípusa, aki mindent áthatott az erejével.

 

Ízisz áldását a napvallás papnője közvetíti. Hatására a lélek ösztönzést nyer, égi inspirációt kap a felemelkedésre és az emlékezésre. Azért, hogy képes legyen beteljesíteni azt az életfeladatot, ami a leszületésekor belé égett, és amiért itt van a Földön.

 

Ízisz áldásának szertartása rezgésemelő és harmonizáló energiákat közvetít, hozzásegítve a beavatottat ahhoz, hogy egyre közelebb és közelebb kerüljön az isteni tökéletességhez.

 

Ízisz áldásában a napvallás különféle rendezvényein lehet részesülni: www.napvallas.hu

Hírdetés

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÍzisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

The post Ízisz áldása appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »