Holland értelmiségiek kérnek bocsánatot Putyintól az MH17, Szíria, Ukrajna miatti hazugságokért…

Holland értelmiségiek kérnek bocsánatot Putyintól az MH17, Szíria, Ukrajna miatti hazugságokért…

Cees Hamelink professzor

Az európai sajtó körében komoly figyelmet kapott egy prominens holland professzor levele, amit Vlagyimir Putyinnak írt. A levelet Cees Hamelink professzor írta, és több tucat holland értelmiségi és professzor látta el aláírásával. Alábbiakban közöljük a levél teljes terjedelmét.

Tisztelt Putyin Elnök úr!

Kérem, fogadja bocsánatkérésünket számos holland személy nevében a kormányunk és a média helyett. Az MH17 tragédiájával kapcsolatos tényeket elferdítették, hogy befeketítsék Önt és az Ön országát.

Tehetetlen személőként vagyunk tanúi annak, ahogy az Egyesült Államok által irányított nyugati nemzetek olyan bűncselekményekkel vádolják Oroszországot, amiben saját maguk mindenki másnál vétkesebbek. Elutasítjuk azt a kettős mércét, amit Oroszország és a Nyugat esetében alkalmaznak. Társadalmunkban kellő mennyiségű bizonyítékra van szükség ahhoz, hogy valakit megvádoljanak. Az a mód, ahogy Önt és az Ön nemzetét bizonyítékok nélkül vádolják „bűncselekményekért”, könyörtelen és aljas.

Ön megmentett bennünket egy szír konfliktustól, ami világháborúba torkollott volna. Az USA által képzett és fegyverzett és Szaúd-Arábia által fizetett al-Kaida terroristák tömegesen gyilkoltak ártatlan szír polgárokat gázzal, amit aztán Aszadra fogtak. A Nyugat arra számított, hogy ezzel Aszad ellen fordítja a közvéleményt, és előkészíti az utat a Szíria elleni támadáshoz.

Nem sokkal ezután a nyugati erők felépítették, kiképezték és felfegyverezték az „ellenzéket” Ukrajnában, hogy puccsot készítsenek elő a legitim kijevi kormány ellen. A puccsisták hatalomátvételét gyorsan elismerték a nyugati kormányok. A mi adónkból kaptak hiteleket, hogy felépíthessék új kormányukat.

Hírdetés

Krím népének ez nem tetszett, és ezt békés tüntetések útján mutatták ki. A névtelen mesterlövészek és az ukrán katonák erőszakossága miatt a tüntetések vége az lett, hogy függetlenségét követelte a nép Kijevtől. Az a tény, hogy Ön támogatja-e ezeket a szeparatista mozgalmakat, lényegtelen a Nyugat égbekiáltó világhatalmi törekvéseihez képest.

Oroszországot bizonyítékok vagy vizsgálat nélkül hamisan vádolják azzal, hogy olyan fegyverzeteket szállított, amelyekkel állítólag lelőtték az MH17-et. Ilyen ürüggyel állítják a nyugati kormányok, hogy joguk van gazdasági nyomást kifejteni Oroszországra.
Mi, a Nyugat felébredt polgárai, akik látjuk kormányaink hazugságait és machinációit, szeretnénk Öntől bocsánatot kérni azért, amit a mi nevünkben követnek el.

Sajnos igaz, hogy sajtónk minden függetlenségét elveszítette, és a mindenkori hatalmak szócsövei csupán. Emiatt a nyugati emberek torz képet kapnak a valóságról, és nem tudják felelősségre vonni a politikusaikat. Az Ön bölcsességében bízunk. Békét akarunk. Azt látjuk, hogy a nyugati kormányok nem a népet szolgálják, hanem az Új Világrend létrehozása a céljuk. A független nemzetek megsemmisítése és az ártatlan emberek millióinak meggyilkolása láthatóan olyan ár, ami nekik megéri, hogy elérhessék ezt a célt.
Mi, Hollandia népe békét és igazságot akarunk Oroszország számára is.

Szeretnénk tisztázni, hogy a holland kormány csak a maga nevében beszél. Imádkozunk azért, hogy erőfeszítéseinek segítsenek eloszlatni a nemzeteink közötti feszültséget.

Tisztelettel, Cees Hamelink professzor

Eredeti cikk:
ttp://thenewsdoctors.com/dutch-intellectuals-apologize-to-putin-for-lies-on-mh17-syria-ukraine/

TND Article Spotlight – Sevaster1

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »