AURATISZTÍTÓ SZER

Minden élőlény energiából és információból áll. Következésképpen van valamilyen kisugárzása. A testet átható és azon túlterjedő elektromágneses kisugárzás egyik általunk is ismert megjelenési formája az emberi energiamező, az aura. A fizikai testet áthatja a belső aura és körbeveszi a külső aura. Természetesen ezeket nem szabad teljesen függetlennek gondolni egymástól, hiszen ők ugyanannak az energiarendszernek az alkotóelemei.

 

Az energiatestek összekapcsolódnak, illetve elkülönülésük viszonylagos, mivel oda-vissza hatással vannak, illetve lehetnek egymásra. Az aura 4 fő energiatestből áll. Ezek sorrendben a fizikai testtől indulva, a durvább rezgésűtől a finomabb rezgésű felé haladva a következők: étertest, asztráltest, mentáltest, kauzális test.

 

Az étertest az a terület, ami a fizikai állapotért leginkább felelős energiatest, a napi vitalitással kapcsolatos energia mennyiségünk is itt mutatkozik meg, itt csatornázódik be a legtöbb energiavezeték – ezért is fontos terület. Itt találhatók a csakrák, vagyis az energiák és a tudatosság központjai, amelyeknek a harmonikus működése adja az alapot a test fizikai egészsége számára.

Az aura étertest nagysága, tisztasága hatással van a fizikai test szerveinek az energiaállapotára.

 

Az asztráltest már egy finomabb energiatestünk, ami már egy finomabb energiarendszer körülöttünk. Ez egy jóval fényesebb energiatest, mint az étertest. Az asztráltest az érzelmeink közege és a személyiségünk spirituális aspektusait részben ez tárolja. Az asztráltest egy rendkívül magas rezgésű energiatest, a minősége és állapota attól is függ, hogy a gondolkodásunk és az érzelemvilágunk milyen szinten áll.

Nagyon sok embernek nincs rendben az asztrálteste, amely tükrözi az ember félelmeit, elfojtásait, érzelmi kommunikációit, ugyanakkor itt építi ki az ember a spirituális kapcsolatait is.

 

 

Az AURATISZTÍTÓ szertatással az asztrál-, illetve az étertestben lévő szennyeződéseket, negatív energiákat lehet hatékonyan tisztítani.

Ha valakinek olyan baja-gondja van, ami abból fakad, hogy ezek az energiatestek terheltek, avagy akár ezek az energiatestek megkötnek olyan energiát (energiablokkok), ami miatt a csakrák nem tudnak megfelelően működni, akkor ez a szertartás rendkívül jól oldja ezeket!

 

Hírdetés

Ha a problémáink okai az említett energiatestekben gyökereznek, akkor ez a szertartás a tűz erejét segítségül hívva tudja oldani az ott található negatív energiákat, így megkönnyíti a csakrák (energiaközpontok), s ezáltal a fizikai test működését is!

 

Az AURATISZTÍTÓ SZER egész évben végezhető.

 

 

Jelentkezés: [email protected]

 

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÍzisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

The post AURATISZTÍTÓ SZER appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »