Antoine Lavoister (1743 – 1794), kémikust újságíró gyilkolta meg.

Lavoister felismerte, hogy a levegő nem elem, hanem legalább két alkotórészből álló összetett anyag. Rákövetkező években vegyészek az élőlények számára nélkülözhetetlen széndioxidot is felismerték.

Josef Lagrange mondta, amikor az újságíró hatalomba került (Francia Forradalom) és bosszúból Lavoistert 1794. május 8-án guillotine alá küldte: „ Csak egy másodpercre volt szükség ahhoz, hogy a fejét vegyék, de talán évszázadokba telik, mire hasonló nő a helyébe.”

Körösi Csaba, államelnökünk rossz szelleme a törvényeket nem természetből ismeri, hanem ellenkezőleg a természetnek írja elő, Al Gore USA alelnökének, és Soros Györgynek az utasítását, újságírók (médiamunkások) segítségével tuti mondása hírértéket kapott:

Déli Krónika, a Kossuth Rádió hírműsora, 2019. december 8. 12:00

Kifogás bejelentése.

A Déli Krónika hírértéket adott Körösi Csaba, Vasárnapi Újság műsorszolgáltatásában a klíma ügyéről kifejezett véleményének.

Hírdetés

A Vasárnapi Újságban a közelmúltban megszólalási lehetőséget kapott Szarka László, akadémikusnak Király József és Héjjas István mérnök.

Véleményem szerint a klíma ügy különleges kényes volta és sürgető volta egymással perlekedő állítások létezése esetén, minden aspektust nyilván valóan azonos formában kötelező feldolgozni.

Kifogásolom, hogy Déli Krónika szerkesztőségének a döntése – Körösi Csabának megszólalási lehetőséget adott, és hír értéket a Vasárnapi Újság reggeli véleményalkotásának megsértette a hír műsor készítés pártatlanság elvét.

Juhos László, reális zöldek elnöke

Lavoister gyilkosát, Paul Maratot, kádban egy nő gyilkolta meg.


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »