A szokásos: csak kocsikázni szeretett volna kicsit a cigány

A szokásos: csak kocsikázni szeretett volna kicsit a cigány

A szokásos: csak kocsikázni szeretett volna kicsit a cigány

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2019. február 25-én, 14 órakor arról, hogy váncsodi háza előtt parkoló autóját valaki ellopta. A rendőrök a helyszínre mentek és adatgyűjtést végeztek, majd a Hajdú-Bihar Megyei Tevékenység-irányítási Központ az összes szolgálatban lévő járőrt tájékoztatta a lopott autóról.

Hírdetés

Az egyenruhások Berettyóújfalun, a Dózsa György utcában meglátták az autót, és intézkedés alá vonták. A 20 éves férfit elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A váncsodi lakos elismerte a bűncselekmény elkövetését, és azt mondta a rendőröknek, hogy „csak kocsikázni szeretett volna kicsit”.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »