Sajtóhír: Máté Csaba követheti Szrdjan Blagojevicset a DVSC kispadján

Sajtóhír: Máté Csaba követheti Szrdjan Blagojevicset a DVSC kispadján

Az nb1.hu értesülései szerint Máté Csaba váltja Szrdjan Blagojevicset a DVSC labdarúgócsapatának kispadján.

A Debrecen hétfő este jelentette be, hogy a szerb szakember a gyenge szezonkezdet után távozik a klubtól, a szombati, Zalegerszeg elleni bajnokin és a heti tréningeken megbízott edzőként pedig Dombi Tibor irányítja a csapatot.

Az nb1.hu még a debreceniek közleménye előtt arról számolt be, hogy a piros-fehérek vezetősége már meg is találta Szrdjan Blagojevics utódját, s szóban megállapodott a legutóbb Ferencvárost irányító Maté Csabával.

Hírdetés

Az 54 esztendős Máté tavaly július 19-én, Sztanyiszlav Csercseszov helyére ülhetett le megbízott vezetőedzőként a magyar rekordbajnok kispadjára, összesen tíz tétmérkőzésen irányította a Fradit, amellyel ezekből kilencet megnyert, az együttes ráadásul 39 gólt szerzett az említett találkozókon, s csupán tízet kapott. Ám hiába a csapat jó teljesítménye, a Ferencváros végül nem erősítette meg pozíciójában Mátét, s szeptemberben Dejan Sztankovicsot nevezte ki.

Máté Csaba végül távozott a zöld-fehérektől – noha az elmúlt egy évben több klubbal is hírbe hozták a magyar vezetőedzőt, végül egyikkel sem történt megegyezés, így Máté jelenleg is elérhető.

m4sport.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »