6 energetikai módszer az érzelmi méregtelenítésre

Az érzelmi méregtelenítés éppen olyan fontos lehet az egészségünk számára, mint a fizikai testünk salaktalanítása.

 

Az érzelmi méregtelenítés energetikai módszereinek használata

 

Gyakorta hallunk a fizikai testünk méregtelenítéséről. Általában 2-7 napos folyamatról szól, mellyel segíthetjük a testünket megszabadulni azoktól a toxinoktól és szennyező anyagoktól, amelyek lelassíthatják a természetes tisztulási folyamatokat.

 

Azonban, milyen gyakran szoktunk az érzelmi méregtelenítésre gondolni?

Érzelmeink egy olyan finomanhangolt, kiegyensúlyozott folyamatok, amelyeket nem kémiai úton váltunk ki, hanem szellemileg teszünk töltötté.

 

Ahhoz, hogy teljes mértékben méltányolhassunk ezt, meg kell tanulnunk a testünket egy pozitív és negatív pólusokkal rendelkező nagy energiamezőként látni.

 

 

Emlékeztető: A gondolatot energia követi. A vizualizáció képalkotása nagyon erős! Miközben a kliensünk lélegzik, mondhatjuk neki, hogy az energiapontjain keresztül lélegezzen be és ki. Ez fel fogja tölteni az aurát, a csakrákat (az energiaközpontokat), valamint a szerveket életenergiával.

 

Íme, azoknak az energetikai módszereknek a listája, amely segíthet az érzelmi méregtelenítésben:

 

Meditáció során elképzelhetjük az egyes energiapontokhoz tartozó színeket, amint feltöltik és kiegyensúlyozzák testünk minden egyes részét.

 

Alkalmazhatjuk a hang vagy a zene vibrációs erejét az üléseink során. A test fokozza a pozitív, újra összeköttetést teremtő energiaáramlását, amely lehetővé teszi számunkra, hogy beazonosítsuk, felismerjük és megtisztítsuk az érzelmi gátjainkat.

 

Ne feledkezzünk meg az illat erejéről, melyet az élmény fokozására használhatunk. Alkalmazhatunk illóolajat pulzuspontokon vagy a levegőbe permetezve. Égethetünk nyugtató hatású füstölőt vagy az olyan szent gyógynövények valamelyikét, mint amilyen a zsálya, a cédrus vagy a levendula.

 

Hírdetés

Alkalmazhatunk Reikit, csikungot vagy légző technikát a gyógyító üléseink hatékonyságának fokozására és önmagunk javára, avagy arra, hogy másoknak segítsünk felkészülni abban, hogy a való világba kevesebb feszültséggel, stresszel és aggodalommal térhessenek vissza.

 

Mondjunk el egy magával ragadó imát vagy megerősítést, amely segíthet minket vagy páciensünket a tovább haladásban.

 

Az akupunktúráról bebizonyosodott, hogy sokat segíthet a felmerülő tünetek kezelésében, az immunrendszer erősítésében, a keringés serkentésében, az agytevékenységek ösztönzésében azáltal, hogy hozzáfér a hipotalamusz-hipofízis-gonád tengelyhez, továbbá fokozza az energiát, a koordinációt és az izomfunkciót.

 

Bevethetünk kristályokat energiagenerátorokként és az érzelmi méregtelenítés támogatójaként. A rodonitról és a görögdinnye turmalinról úgy gondolják, hogy az izom-csontrendszeren „munkálkodik”, így előnyös a stresszel kapcsolatos problémákra, melyek az izmokra és a csontokra vannak hatással.

 

A kvarc egy mestergyógyító, közel áll a kalcithoz és ez a két kő közeli kapcsolatban áll a testünk természetével. Minél tisztább a kvarc, annál jobb. A kalcitot a problémás testrészhez tartozó szín alapján is kiválaszthatjuk.

 

Az úgynevezett „Eliat gyógyító kövek” a krizokolla, a malachit, a türkiz, az ezüst és a natív réz egyedi keverékei. Ez a drágakő képes energiát létrehozni, eltárolni és vezetni. Emellett éveken keresztül megtartja aktivitását. Az „Eliat Kőnek” megvan az a rejtélyes képessége, mellyel sokféle fájdalmat meg tud kötni.

 

A mágneses tulajdonságokkal rendelkező kövekkel kapcsolatban a tapasztalatok azt mutatják, hogy segíthetik a vér és az életenergia keringését, illetve nagy segítségünkre lehetnek általában a fájdalommal járó tüneteket illetően.

 

A hematit az egyik legrejtélyesebb a kristályok közül. E kőnek még a nyári melegben is hideg az érintése és karkötőként viselve lehűti a vért. A mágnesterápia fokozza a véráramlást, felgyorsíthatja a gyógyulási folyamatokat és csökkentheti a fájdalmat.

Az emberi test olyan mágneses töltöttséggel bír, amely létfontosságú számára a működéséhez. A magnetizált hematit szintén nagyon alkalmas a mágnesterápiára. Próbáld ki a nyakmasszázst egy párral és érezni fogod, mire képesek a mágnesek a te esetedben. Akár még közvetlenül az érintett területre vagy akupresszúrás pontokra is oda lehet erősíteni/kötözni ezeket.

 

Forrás / Original article: http://www.riseearth.com/2018/03/6-energetic-techniques-for-emotional.html

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÍzisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot

The post 6 energetikai módszer az érzelmi méregtelenítésre appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »