Utcai evangelizációs sorozat indul

Utcai evangelizációs sorozat indul

Jézussal nem csupán a templomban találkozhatunk, az örömüzenetet nem csak Isten házában lehet és kell hirdetni – ki kell azt vinni annak falain kívülre is. Ezt tartva szem előtt, a tiszaújlaki Barta Elemér utcai evangelizáció sorozatot szervez.

– „Mert az Emberfia azért jött, hogy megkeresse és megtartsa az elveszettet” – olvassuk a Lukács 19, 10-ben. Én is szeretnék minél több embert az Úrhoz vezetni, ezért szervezzük ezeket az evangelizációs alkalmakat – mondja a szervező és szolgálattevő. – Június 13-tól augusztus 8-ig minden vasárnap délután két órától különböző helyszíneken lesz utcai evangelizáció. Tizenharmadikán Csongoron kezdünk, majd Szernye, Rát, Tiszaújlak, Tiszapéterfalva, Kispapi, Dercen, Salánk, Nagybereg következik, ahová természetesen várjuk a környező települések istenfélő és istenkereső népét is.

Hírdetés

Minden helyszínen zenei dicsőítéssel kezdünk, majd Álom vagy valóság címmel egy színdarabot adunk elő a tiszaújlaki bibliakörösökkel. Ebben bemutatásra kerül, hogy megváltoztatható-e az ember, illetve hogyan képzelik el egyesek az örök életet. Ez egy megtért bűnös ember bizonyságtételével fejeződik be. Majd az énekszolgálatot követően én, az én Uramnak hálás szolgája fogok evangelizálni, s az alkalom közös énekléssel, kötetlen beszélgetéssel zárul. Várunk mindenkit szeretettel!           

 -kósa-


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »