Szánthó Regő: Nagyon vártam már bemutatkozásomat

Szánthó Regő: Nagyon vártam már bemutatkozásomat

A Zsolna elleni hétvégi bajnokin újabb fiatal tehetség mutatkozott be a dunaszerdahelyi DAC színeiben. A csallóközi együttes kezdőjében először kapott helyet a Fraditól kölcsönbe érkező Szánthó Regő.

A Fortuna Liga felsőházi rájátszásának harmadik fordulójában a Zsolna otthonában debütált a DAC színeiben a győri származású Szánthó Regő, aki első bajnokiján léphetett pályára a szlovák élvonalban. A Ferencvárostól kölcsönbe érkező tehetséges labdarúgó elmondása szerint már alig várta, hogy pályára léphessen a sárga-kékek színeiben.

Hírdetés

Nagyon vártam már a bemutatkozásomat. Így kellett lennie, az edző jól látta az elmúlt hetekben, hogy erőnlétileg még nem vagyok a csúcson.

Sokat dolgoztam a lehetőségért, és szerencsére a kezdőcsapatban is kaptam helyet. Jól éreztem magam, voltak jó momentumaim, de ennél több kell még. A céljaim között szerepel a soron következő mérkőzések megnyerése és a minél több játéklehetőség” – értékelte bemutatkozását Szánthó a lefújás után.

„Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, az ellenfél sokat támadott, védekezésre kényszerítve minket. Ennek ellenére több helyzetet sem sikerült értékesítenünk, és szerintem egy büntető is elmaradt a javunkra. Meg kellett volna nyernünk az összecsapást. Egész héten műfüvön edzettünk, ennek ellenére nagyon nehéz egy hét alatt megszokni, ráadásul már régen játszottam ilyen borításon. Viszont a győzelem elmaradását nem foghatjuk a pályára, bár volt egy szituáció, amelynél a lábam alá ragadt a labda. Szerintem természetes füvön magam mehettem volna kapura. Örülök, hogy a legvégén ki tudtunk egyenlíteni, de nem lehetünk elégedettek, hiszen nagyon sok helyzetünk volt, így győzni kellett volna” – nyilatkozta a döntetlennel végződő találkozó után Szánthó Regő a klub hivatalos honlapjának.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »