Nem tágítanak a veszprémi szurkolók, újabb akciót szerveznek az Ilic, Gulyás edzőpáros ellen

Nem tágítanak a veszprémi szurkolók, újabb akciót szerveznek az Ilic, Gulyás edzőpáros ellen

A szakmai stáb és a vezetőség munkájával elégedetlen drukkerek feketében érkeznek a Szeged elleni bajnoki döntő első meccsére.

A Veszprém férfi kézilabdacsapatának szurkolói korábbi demonstrációjukat követően a Szeged elleni bajnoki döntő első, pénteki mérkőzésén újabb közös akcióval fogják jelezni a klubvezetésnek, hogy elégedetlenek a Momir Ilic, Gulyás Péter edzőpáros munkájával, valamint Csík Zoltán vezérigazgató tevékenységével – írja a 24.hu.

A Veszprémi Szurkolói Egyesület Facebook-oldalán közölte: arra kéri mindazokat, akik elégedetlenek a vezetőség kommunikációjával, a klubnál zajló munkafolyamatokkal, hogy

fekete mezben/pólóban/felső ruházatban jöjjenek el a pénteki meccsre,

Hírdetés

és „olyan vehemenciával szurkoljanak, amennyire elégedettek Csík Zoltán, Momir Ilic és Gulyás Péter munkájával”. Jelezték azt is, hogy a megszokottaktól eltérően szurkolás nélkül vonulnak majd át találkozóhelyükről a Veszprém Arénába.

„Az O szektor biztatni, dicsérni csak a játékosokat fogja.

A csapatkapitányt biztosítottuk, hogy a játékosaink iránt érzett szeretetünk és bizalmunk töretlen, a mérkőzés végén a távozókat mindemellett méltó módon tervezzük búcsúztatni” – írják a posztban.

A Veszprémet a dán Aalborg búcsúztatta a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, és 2014-es debütálása óta először fordult elő, hogy két egymást követő szezonban lemaradt a sorozat kölni négyes döntőjéről. „Tanulnunk kell és tanulni fogunk a hibáinkból. A jövőre kell fókuszálnunk és a következő kihívásainkra, amelyek még előttünk vannak a szezon hátralevő részében. A csapat és a szakmai stáb továbbra is a vezetőség teljes bizalmát élvezi és minden erőfeszítésünket a 31. kupagyőzelem és 28. magyar bajnoki cím megszerzésére fogjuk koncentrálni” – írta a klub Facebook-oldalán Csík Zoltán vezérigazgató az Aalborg elleni kiesés után.

A bakonyiak azóta az egyik célt teljesítették, a Magyar Kupa tatabányai döntőjében három góllal legyőzték a Szeged együttesét. A tiltakozó szurkolók szerint azonban a veszprémi klub játékát az elmúlt három évben főként a „folyamatos hanyatlás” jellemezte, és úgy vélik, „további mélységekbe rántaná” a csapatot, ha maradna a Momir Ilic, Gulyás Péter edzőpáros.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »