Még a KDNP is támogatja a Fidesz Brüsszel bevételére készült manifesztumát

Elérhetővé tette a KDNP által is támogatott, brüsszeli változásokat sürgető Választási Manifesztumát a Fidesz szombaton a közösségi oldalán.

A dokumentum tartalmát Orbán Viktor miniszterelnök ismertette pénteken a kormánypártok európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a budapesti Millenárison.

"Európa keleti felén a második világháború óta nem látott pusztító háború dúl. A háború, a szankciók és az energiaválság miatt az Unió gazdasága hanyatlik. A Nyugat nagyvárosait állandó terrorfenyegetettség uralja. A 2015 óta tartó migrációs invázió egyre erősödik. Az Ukrajnából beengedett gabona tönkreteszi az európai gazdákat és az európai mezőgazdaságot. A brüsszeli elit és az uniós pénzen felhizlalt Soros-hálózat ideológiai háborút vív: a genderpropagandával átneveli a gyermekeinket, az ellenállókat pénzügyi és politikai karanténba zárja. Európa válságban van. Ez nem az európai emberek hibája. Európát Brüsszel mai urai juttatták válságba, ezért menniük kell" – olvasható a Fidesz Facebook-oldalán.

Változás kell! felszólítással hozzátették: ha így megy tovább, Európa belesodródik a háborúba (és ehhez Orbán bólogat vagy kávét kér – a szerk.), a migrációs hullámok tönkreteszik az európai nemzeteket (lásd a nemzeti kormányunk tömegesen behívott vendégmunkásait – a szerk.), a genderpropaganda pedig megrontja gyermekeink jövőjét (ami jogos, csak az egybites propagandán túl a gyakorlatban alig lépnek fel ellene, mehet a Pride is, és a gyermekvédelem állapota vagy a pedofilsimogatás is más valóságot mutat – a szerk.)

"Ha így megy tovább, tönkreteszik az európai gazdákat és az európai mezőgazdaságot, ellehetetlenítik a rezsicsökkentést (ami korántsem mindig csökkentés… de szlogenként működik – a szerk.), és továbbra is visszatartják a magyaroknak járó EU-s pénzeket (jogos, de ehhez nem kellett volna a Holdról is látszó korrupcióval, nepotizmussal tényleges lépések helyett hőbörgéssel és országfideszesítéssel alapot is adni – a szerk.)" – folytatódik a szöveg.

Hírdetés

Ha így megy tovább, az unió az emberek helyett továbbra is a Soros-hálózatnak adja az európai adófizetők pénzét – írták.

"Itt az esély, hogy az európai parlamenti választást követően megváltoztassunk Brüsszelt" – emelték ki.

Úgy fogalmaztak: "nemet kell mondani a Gyurcsány Ferenc vezette dollárbaloldal képviselőire, akik megszavaztak minden háborúpárti és bevándorlást támogató javaslatot (ahogy a lényeget Orbánék is – a szerk.). A jövőben is így tennének, mert a dollárbaloldal képviselői Brüsszel alázatos szolgái (mint a Fidesz, csak legalább nem játsszák a szabadságharcost – a szerk.)".

"A Fidesz jelöltjeinek Brüsszelben is Magyarország az első! Ezért szavazzunk az európai parlamenti választáson a Fidesz békepárti és bevándorlásellenes képviselőjelöltjeire" – szólítottak fel a Választási Manifeszumban, amely azzal zárul: "Június 9-én csak a béke! Csak a Fidesz!"

(MTI)

Korábban írtuk: "A béke színe a narancs, a béke neve a Fidesz" – ezt a választást is a háborús témával akarják megnyerni 


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »