Lezajlott a KMKSZ Badalói Alapszervezetének éves közgyűlése

Lezajlott a KMKSZ Badalói Alapszervezetének éves közgyűlése

Élénk érdeklődés mellett zajlott június 23-án, szerdán a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) Badalói Alapszervezetének éves közgyűlése.

Az eseményre a Petőfi Sándor nevét viselő helyi kultúrközpont emeleti részén lévő Petőfi-teremben került sor, amelynek falait a település elmúlt több mint hat évtizedes múltját megörökítő korabeli fotók díszítik – írja a KMKSZ Badalói Alapszervezete közösségi oldalán. 

Beszámolójában Jakab Lajos alapszervezeti elnök tájékoztatta a jelenlévőket az érdekvédelmi szervezet elmúlt közel másfél éves tevékenységéről,

Hírdetés

amelyek során — a világjárvány miatti korlátozások ellenére — számos rendezvényt sikerült lebonyolítani, és beszélt az alapszervezet előtt álló legfontosabb feladatokról is.

Sin József, a KMKSZ Beregszászi Járási Szervezetének elnöke, a Beregszászi Járási Tanács KMKSZ-frakciójának vezetője vázolta a hazai és anyaországi aktuálpolitikai helyzetet és válaszolt a hallgatóság irányából hozzá intézett kérdésekre.

A fórumot megtisztelte jelenlétével Szalai Imre, Badaló elöljárója, valamint Székely József, a Beregszászi Kistérség képviselője is.

Az eseményt nemzeti imádságunk, a Himnusz és a Szózat eléneklése foglalta keretbe.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »