Karácsonyék a gazdagok pártjára álltak

Karácsonyék a gazdagok pártjára álltak, újabban a 10 évnél régebbi autók kitiltásával fenyegetőznek – mondta el a közösségi médiában közzétett vasárnapi videójában a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Hírdetés

Szentkirályi Alexandra a videóban arról beszél: Karácsony Gergelyék egy hangfelvétel tanúsága szerint azon dolgoznak, hogy bizonyos kerületekbe ne lehessen bemenni szerintük túl régi autókkal.
   
„A budapesti kocsik kétharmada 10 évnél régebbi, ez 440 ezer autót jelent. A kitiltásuk egyszerűen azt jelentené, hogy több százezer budapesti családnak azt mondják, hogy bocsi, de túl régi a kocsi” – mondta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.
   
Hangsúlyozta: Karácsonyékat és Gyurcsányékat egyszerűen nem érdekli, hogy mi lesz az emberekkel egy ilyen döntés után. Hozzátette: jól ismerjük „ezt a poros, baloldali bagázst”, Gyurcsány Ferenc már évekkel ezelőtt üzent azoknak, akiknek nem tetszik ez a tempó.
   
„El lehet menni Magyarországról, itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen, tessék!” – hallható a videóban Gyurcsány Ferenc kijelentése.
   
Értjük, el lehet innen menni, aki meg nem megy, azt kitiltják. „Szerintem meg itt az ideje, hogy ők menjenek el, takarítsuk ki őket a Városházáról. Változást Budapesten!” – zárta videóját a kormánypártok főpolgármester-jelöltje.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »