Különleges sminkverseny a kék szín jegyében

Különleges sminkverseny a kék szín jegyében

A dunaszerdahelyi Informatikai és Szolgáltatóipari Szakközépiskola országos elismerésben részesült a sminkversenyen. 

A járványhelyzet ellenére sem unalmas az élet, az Informatikai és Szolgáltatóipari Szakközépiskola kozmetikus- és fodrásztanulói számára. Mivel a versenyek nem a hagyományos módon zajlanak, így a diákok az online térben vettek részt a LeRen-sminkstúdió által megrendezett országos megmérettetésen.

A diákok több kategóriában indultak, csoportban és egyénileg egyaránt. A versenyzők fodrász kategóriában: Fekete Mátyás I. B; Érsek Olga III. B; Fejerčák Viktória III. B; versenyzők sminkes kategóriában: Szakács Rebeka IV. C; Kovács Viktória III. E; Szabó Barbara III. E.

Hírdetés

Estélyi smink kategóriában Kovács Viktória 1. helyezést, fantázia smink kategóriában Szakács Rebeka 3. helyezést ért el.

Köszönet illeti a résztvevőket, hogy ebben a személyes jelenlét nélküli versenyben becsülettel helyt álltak. Kitartó és precíz munkájukat a szakmai zsűri elismerte, és kiválónak értékelte. Hála és köszönet a mesternőknek a diákok felkészítéséért, Kún Fruzsi sminkesnek a sok jó tanácsért, Soós Lacának a nagyszerű fotókért, valamint az iskola vezetőségének a támogatásért.

Tavaly Nyitrán került sor a szakközépiskolák kozmetikus–sminkes tanulóinak országos bajnokságára. Akkor az esküvő kiállítás keretén belül „Leg” mennyasszony – Leg” vőlegény témakörben, amelyen szintén első helyezést értek el a dunaszerdahelyi Informatikai és Szolgáltatóipari Szakközépiskola diákjai.

(Klőr Levente/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »