Közlemény a 2024-es Festung Budapest Rendezvénysorozattal összefüggésben

Közlemény a 2024-es Festung Budapest Rendezvénysorozattal összefüggésben

A Festung Budapest Szervezők közleményét változtatás nélkül közöljük.

Bajtársak!

A Festung Budapest Rendezvénysorozat szervezőinek nevében ezúton mondunk köszönetet mindenkinek, aki jelen volt bármelyik rendezvényünkön.

A kormány azt mondta, hogy többé nem lehet közterületen megemlékezni a kitörés hőseiről, mi mégis felsorakoztunk. Az antifa saját győzelmének hazudta a rendszer döntését, és minden nyilvános felületen azt kommunikálta, hogy „eltakarították a szélsőjobbot Budapestről”.

Minden évben egyre nehezebb megtalálni azt a formát, amely egyszerre méltóságteljes, ugyanakkor aktuális üzenet is: Minket nem fogtok legyőzni!

Hírdetés

Ugyanakkor elnézést is kell kérnünk azon bajtársaktól, akikhez nem jutott el időben, esetleg egyáltalán az üzenet. Egy ilyen típusú flashmobot kizárólag konspiratív módon lehet tető alá hozni, minden nyilvános utalás mellőzésével. Emellett arról is tudnotok kell, hogy azon tagjaink, akiknek a rendezvényt megelőzően a szimpatizánsi kör irányába kommunikálniuk kellett volna, akadályoztatva voltak ebben.

Hogy ilyen körülmények ellenére többszázas nagyságrendben sorakoztunk fel a Hősök terén bajtársi közösségeink fegyelmezettségét és felkészültségét mutatja. Ez mindannyiunk közös sikere, mely méltó tisztelgés volt a hősök előtt.

Megértést várunk azoktól, akik lemaradtak, hálásak vagyunk azoknak, akik jelen voltak!

A holnap már a miénk! Csatasorba!

Festung Budapest Szervezők

A Közlemény a 2024-es Festung Budapest Rendezvénysorozattal összefüggésben bejegyzés először Betyársereg-én jelent meg.


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »