Korčok már beszélt Forróval, hamarosan jöhet a személyes találkozó

Korčok már beszélt Forróval, hamarosan jöhet a személyes találkozó

Nyitókép: SITA

Az államfőválasztás első körét megnyerő Ivan Korčok telefonon már beszélt Forró Krisztiánnal, Igor Matovičcsal, Patrik Dubovskýval és Ján Kibišsal is. Erről maga a jelölt beszélt a JOJ 24-ben.

„Nagy reménnyel várom ezeket a találkozókat, bízva abban, hogy e jelöltek választói csakúgy, mint az én első körös választőim tudják, mi a tét”

– mondta a JOJ 24-nek Korčok. Az esetleges támogatás formáját még keresik, amennyiben a többiek számára elfogadható az ő személye. Korčok elmondta azt is, hogy elfogadja, hogy Forró Peter Pellegrinivel is fog találkozni.

Korábban Forró Krisztián úgy fogalmazott, hogy elképzelhetetlennek tartja, hogy a második fordulóban Ivan Korčokra szavazzon. A Körképnek pedig azt nyilatkozta a választások éjszakáján, hogy ő maga biztosan részt vesz a választások második fordulójában.

Hírdetés

Ivan Korčok szeretne a csalódott Hlas-SD választóinak is ajánlatot tenni, akik a szeptemberi parlamenti választások után becsapva érzik magukat a magas élelmiszerárak, jelzáloghitelek miatt. Számára nagyon biztató az a sok magyar szavazat, amit a déli, magyarlakta járásokban kapott.

Erről bővebben ITT írtunk.

Gyimesi a Korčokkal való esetleges tárgyalásról a következőket posztolta:

Az elkövetkező két hétben saját államfőjelölti ajánlatával szeretné megismertetni a választókat. Elmondva, milyen államfő szeretne lenni, igyekezve megszólítani a teljes politikai spektrumot. Eddigi álláspontján, vallott ideológiáján nem kíván változtatni.

SITA, Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »