Gyurcsány és Karácsony LMBTQ-aktivistákat szabadítana rá a gyerekekre

Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője szerint Gyurcsány Ferenc DK-elnök és Karácsony Gergely főpolgármester együtt szabadítaná rá az LMBTQ-aktivistákat a gyerekekre.

Hírdetés

A kormánypárti politikus a Facebook-oldalára csütörtökön feltöltött videóban úgy fogalmazott: mindez egyértelműen kiolvasható abból a tegnap nyilvánosságra hozott nyilatkozatból, amelyben „Karácsonyék világosan elmondják, hogy támogatják a genderideológiát, sőt, kötelezővé tennék az oktatását a magyar gyermekek számára.”
   
Hozzátette, a nyilatkozat egyik pontja szerint LMBTQ-inkluzív oktatást vezetnének be a magyar iskolákba. „Ők beengednék a Soros-szervezeteket és az LMBTQ-aktivistákat a magyar iskolákba. Azokat az aktivistákat, akiknek a gyomorforgató tevékenységét Nyugat-Európában évek óta szörnyülködve nézzük a televízióhíradóban” – magyarázta Hidvéghi Balázs.
   
Hozzátette: a baloldal támadja az alaptörvénynek azt a részét is, ahol a hagyományos családmodellt védik.
   
„Vagyis Karácsonyék szerint az apa nem férfi, az anya pedig nem nő – jelentette ki, majd úgy folytatta: eltörölnék a gyermekvédelmi törvényt is. „Azt a jogszabályt, amely pont a genderideológia ellen védi a magyar gyermekeket, amely miatt egyébként Brüsszel évek óta támad minket” – mondta Hidvéghi Balázs, aki szerint jól látható, hogy Karácsonyék „Brüsszel alázatos szolgái.”
   
„Nem érdemelnek még egy esélyt sem Budapesten, sem az országban” – hangoztatta.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »