György István: az indiai vírus már itt van a szomszédban

György István: az indiai vírus már itt van a szomszédban

Ezer alá csökkent az új fertőzöttek száma, de néhány települése emelkedik a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának a jelenléte. A legfrissebb járványügyi információkról számol be az operatív törzs. Kövesse velünk élőben!

Elsőként az otási program állásáról adott tájékoztatást György István államtitkár, az országos oltási munkacsoport vezetője. Az indiai vírus már itt van a szomszédban, és még okozhat a szakemberek szerint meglepetéseket.

Hírdetés

Elérkeztük az egyéni felelősség szakaszába – mondta az államtitkár. Mindenkinek biztosított a lehetőség, hogy felvegye az oltást, és ez inél gyorsabban történik a

A múlt héten az egyzer beoltottak száma meghaladta a négymilliót, míg a kétszer beoltottak száma a kétmilliót. A magyar lakosság 43 százaléka már beoltott. A legfrissebb adatok szerint a beoltottak száma 4 099 495 fő, közülük 2 157 637 fő már a második oltását is megkapta. A regisztáltak száma 4,725 millió fő, 80 százalékuk már megkapta az oltását, és most már akár egy napon belül az oltáshoz lehet jutni.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »