Főzz egy piarista szerzetessel! – Gasztronómiai vetélkedőt hirdetnek a kegyesrendiek

Főzz egy piarista szerzetessel! – Gasztronómiai vetélkedőt hirdetnek a kegyesrendiek

Felsős, gimnazista és egyetemista diákok jelentkezését várják a piaristák gasztrotörténeti versenyére. Jelentkezési határidő: február 29. éjfél. Az alábbiakban a piaristák felhívása olvasható a vetélkedő részleteiről.

Kedves felsős, gimnazista és egyetemista diákok!

Idén arra hívunk benneteket, hogy ismerkedjetek meg a piarista gasztrotörténettel, és próbáljátok ki a főzőtudományotokat egy piarista szerzetes társaságában. A versenyen 3–5 fős csapatok indulhatnak. A csapatoknak két kihívást kell teljesíteniük, a munkákat a március 25-én tartott piarista hivatásokért való imanapra értékeljük ki. Az első kihívás egy online csoportos vetélkedő lesz, amelyben a piarista gasztronómiáról szóló feladatokat kell megoldani. A második kihívás közös főzés egy piarista szerzetessel, amiről videót és beszámolót kell készítenetek. A beküldött fotókból, rövid videókból és egyéb anyagokból a rendtartomány közzétesz a közösségi csatornáin, és a kihívásokat legjobban teljesítő csapatokat nyereményben részesítjük. Jelentkezni február 29-én éjfélig lehet  a #piaristagasztro űrlap online kitöltésével. 

Ismerd meg a piarista gasztrotörténelmet! Alkossatok 3–5 fős csapatokat és teljesítsétek a kihívásokat!

1. kihívás: online csoportos vetélkedő a piarista gasztronómiáról
2. kihívás: közös főzés egy piarista szerzetessel – fotók, videó és beszámoló készítése
Határidő: március 20. szerda éjfél

A győztes csapatokat értékes nyeremények várják: a felsősök ajándékutalványt, a gimnazisták erdélyi utazást, az egyetemisták balatonberényi hétvégét nyerhetnek.

Hírdetés

Figyelem! A csoportok minden tagjának ki kell töltenie az űrlapot. Fontos, hogy a csoportok tagjai azonos csoportnévvel jelentkezzenek.

Az online vetélkedőre március második hetében kerül majd sor. A vetélkedőhöz szükséges anyagokat március 1-jén küldjük el a versenyben résztvevőknek e-mailben.

Az elkészült anyagokat a jelentkezés után megküldött, a csapat nevére szóló Google Drive mappába kell feltölteni.

Jelentkezzetek még ma!

Forrás és fotó: piarista.hu

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »