Együttműködés a Magyar Judo Szövetséggel – programajánló: Judo European Open

Együttműködés a Magyar Judo Szövetséggel – programajánló: Judo European Open

A Magyar Judo Szövetség és a Magyar Turán Alapítvány kölcsönös stratégiai együttműködésben állapodott meg. A további részletekről hamarosan beszámolunk a honlapunkon. Most egy rangos hétvégi sporteseményt szeretnénk az olvasóink figyelmébe ajánlani.

A Magyar Turán Alapítvány – a hagyományőrzés mellett – támogatja fiatalok küzdősportokban való tevékenységét. A hagyományőrző közösségünk, illetve az alapítványunk több tagja különböző küzdősport egyesületekben is tevékenykedik, ezek közül a legnagyobb a Magyar Judo Szövetség. Most egy hétvégi belépődíj nélkül látogatható rangos nemzetközi judo versenyre szeretnénk felhívni a figyelmet.

Judo European-Open – Győrben

Hírdetés

Négy kontinens harmincöt országából több mint négyszáz judós érkezik az első győri olimpiai kvalifikációs judotornára, az European Open-viadalra. Erős mezőnyt köszönthetünk majd az Audi Arénában szombaton bemutatkozó nemzetközi versenyen, a nevezők között van olimpiai, világbajnoki és Európa-bajnoki érmes is, csaknem száz olyan judós jelentkezett a győri viadalra, akit a Top100-ban jegyeznek a világranglistán.

További részletekről ide kattintva a judo.hu oldalon lehet olvasni lehet olvasni.


Forrás:kurultaj.hu
Tovább a cikkre »