Dr. Gaudi-Nagy Tamás: Az Európai Bíróság döntése kísérlet a magyar nemzet ellenállásának megtörésére…

Forrás: pestisracok.hu

Az Európai Bíróság döntése kísérlet a magyar nemzet  ellenállásának megtörésére – Gaudi-Nagy Tamás a PS- Az Öreg című műsorában

Stefka István újságíróval meghívására egy közel 1 órás interjú keretében a Pesti Srácok- Az Öreg c. műsorban beszélgettem nemzetünk sorskérdéseiről, különösen az Európai Bíróság gyalázatos minapi döntéséről, az EP választások eredményeiről, az EU sorsának várható alakulásáról, a békediktátumok felülvizsgálatáról, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat 20 éve tartó küzdelmeiről és a kárpátaljai magyarság végveszélyben levő sorsáról.

A PS oldalán az interjút az alábbiakkal tették közzé: 

Felháborítónak tartja dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,  a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője az Európai Bíróság (EUB) ítéletét, valamint azt a brutális bírságot, amivel hazánkat sújtották. A jogvédő szerint az uniós bírság legfőbb célja a szupranacionális modell alá történő bedarálás, hogy megtörjék azoknak a nemzeteknek az ellenállását, akik nem akarnak az általuk szorgalmazott multikulturális, globalista világba tartozni.

Hírdetés

Az EUB döntése a „jogállam dicsőségére” született. Ebben az esetben nem volt szükség arra, hogy a bíróság ragaszkodjon a kereseti kérelemhez való kötöttséghez. Emiatt az Európai Bizottság által javasolt bírság összege nem korlátozta a bíróságot. Végül a bíróság a Bizottság által javasolt összeget hetvenszeresére növelte.

Ez nem véletlen, az EUB az integrációs folyamat legaljasabb talpköve – szögezte le Gaudi-Nagy Tamás, a jogvédő kiemelte, hogy Magyarországnak ezzel szemben mindenképpen ellent kell állni. Mert:

Az Alaptörvényünk rögzíti, hogy idegen népek erőszakkal nem telepíthetők országunkba.Alkotmányunk rögzíti az önvédelemhez való jogunkat.

Szóba került az európai parlamenti választás is és az EU sorsának várható alakulása az eredmények fényében. Gaudi-Nagy Tamás úgy látja, hogy Magyar Péter felbukkanása nem volt véletlen, egy előkészített terv része volt. A mértéktelen uniós bírsággal kapcsolatos állásfoglalása fogja lerántani a leplet Magyar szándékairól. Ki fog derülni, hogy az általa ledarált balliberális ellenzéket egy hasonló, Sorosék által pénzelt, idegen érdekeket képviselő másik ellenzék váltja-e fel a Tisza Párt képében.

20 éves a Nemzeti Jogvédő Szolgálat – a napi politikai birkózás mellett természetesen ez is szóba került, nem megkerülve azon hazafias érzelmű ügyvédek munkáját, akik a 2006-os állami terror áldozatainak védelmére keltek. De Gaudi nemcsak a 2002-2010 közötti, hatalmas jogi csatákat elemezte, arról a jogvédő munkáról is beszélt, amit a kárpátaljai magyarság jogfosztottsága ellen folytattak.


Forrás:gaudinagytamas.hu
Tovább a cikkre »