Pintér Sándor álomvilága

Pintér Sándor álomvilága

Amint arról portálunkon is beszámoltunk, Pintér Sándor belügyminiszter büszke a "szélsőségektől mentes" közbiztonságra. Nézegettem e kijelentést, gondolkodtam, vajon hogy van képe ezt mondani? Mert az nyilvánvaló, hogy miről van szó. Azt jelenti, hogy – szerinte – sikerrel vette fel a harcot a "szélsőségekkel", akik magyarra lefordítva nem mások, mint a magyar nemzeti szervezetek.

Pintérnek nagy tüske ez. Vissza kell mennünk egy kicsit az időben, 2011-be. Akkoriban is, ahogy azóta, probléma volt a cigánybűnözőkkel Gyöngyöspatán, ahogy szerte az országban. A rend kedvéért elevenítsük fel, renitens cigány családok rettegésben tartották a környék tisztességes lakóit, elviselhetetlen volt az élet. Erre reakcióként nemzeti szervezetek tagjaikkal ellátogattak a településre, és többen közülük ott voltak napokig, hetekig, hogy jelenlétükkel elősegítsék, hogy rend legyen.

Ott volt többek között a Betyársereg, és az akkor még létező Véderő és a Szebb Jövőjéért Polgárőr Egyesület, utóbbi a Magyar Gárda egyik utódszervezete volt, melyet mint tudjuk, feloszlattak, de a polgárőr egyesületet is feloszlatták 2014-ben. Az indoklás az volt, hogy "a romák méltóságát és biztonságát is veszélyeztették".

Visszatérve 2011-re és Gyöngyöspatára, a hazafias szervezetek megjelenésével érezhetően javult is a közbiztonság, és ez Pintér Sándornak nagyon nem tetszett. Pár napon belül kíséretével (az akkori amerikai nagykövettel, akit úgy jellemeztek, "etnikai konfliktus ügyében igencsak aktívnak mutatkozott") ő is megjelent Gyöngyöspatán, és a mai napig emlékszem, azt mondta, itt csak én dirigálhatok. Majd "két hét alatt rendet tett".

Hírdetés

Mindezeket csak azért tartottam fontosnak felidézni, mert meggyőződésem, Pintér mostani kijelentése mögött ez húzódik, azóta sem tudja ezt megemészteni, és láthatólag továbbra is inkább tekinti a hazafias mozgalmakat ellenségnek, mint a valódi bűnözőket.

S ha már Gyöngyöspatáról indultunk, térjünk is vissza oda, mégpedig napjaink Gyöngyöspatájára. Változott-e valami? Igen. Még rosszabb lett a helyzet! Gyöngyöspatán már arra sincs lehetőség, hogy a tisztességes emberek gyermekeiket nyugodt szívvel elküldhessék a helyi iskolába, mert a bűnözői szubkultúrában felnövő cigány gyerekek folyamatosan terrorizálják őket. Így az a helyzet állt elő, hogy a magyar szülők gyermekeiket 20-30 kilométerrel messzebbre, a szomszédos településekre kell elvinniük, ha biztosítani akarják számukra a normális feltételeket. Természetesen mindezért kárterítést nem ők, hanem még az antiszociális elemek kapnak…

S akkor Gyöngyöspata csak egy település az országban, de a Gyöngyöspatáknak se szeri, se száma az országban. Eltelt 14 év a Fidesz 2010-es "fülkeforradalma" óta, nem lett rend két hét alatt, két év alatt, de 14 év alatt sem. Bizonyos területeken valóságos no-go zónák alakult ki az országban, ahonnét a magyar állam szó szerint kivonult.

De Pintér Sándor szerint legalább "szélsőségektől" mentes a közbiztonság. Az biztos, stabilan bűnözés van, nincsenek szélsőséges kilengések. Változatlan a helyzet. De ez annál szomorúbb a magyar nép számára.

Lantos János – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »