Délegyháza pénzjutalomban részesíti a hős újpesti rendőröket

Délegyháza önkormányzata elismerését és háláját fejezi ki a hős rendőröknek, akik megállították Újpesten a késelő ámokfutót. Sajnáljuk, hogy az elkövető – bár nem tudjuk, személy szerint ki az – délegyházi illetőségű – írta közösségi oldalán a Pest megyei település polgármestere. Riebl Antal hozzátette: a lehető legelső alkalommal döntést fog hozni arról, hogy a község a sérülést szenvedett rendőrt és az életét megmentő járőrtársát megfelelő anyagi elismerésben is részesítse.

Riebl Antal bejegyzését Wintermantel Zsolt is megosztotta saját Facebook-oldalán, kifejezve elismerését, amiért Délegyháza polgármesterének eszébe jutott a rendőrök megjutalmazása. A IV. kerület előző, fideszes polgármestere köszönetet mondott a hős újpesti rendőröknek, illetve mielőbbi teljes felépülést kívánt a súlyosan megsebesített egyenruhásnak.

 

————————-

Hírdetés

Újpesten védtek újpesti polgárokat és egymást a hős újpesti rendőrök! Köszönet és hála nekik a mindennapos helytállásért!

Respekt Délegyháza polgármesterének, hogy neki eszébe jutott a hős rendőrök megjutalmazása! Mielőbbi teljes felépülést a súlyosan megsebesített rendőrkollégának!

Hajrá Újpest, hajrá Újpesti Rendőrség!

UPDATE: Örülök, hogy mostanra (legyen köszönhető bárminek, vagy bárkinek) az Újpesti polgármester is „észbe kapott”, már ő is méltóképpen ki akarja fejezni a háláját.

Helyes! Ezzel együtt, ha utólag is, de adja oda az Újpesti rendőröknek és tűzoltóknak a karácsonyi jutalmat, amit évtizedes hagyomány után elvett tőlük!


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »